Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

«Όχι στην υποβάθμιση των υποδομών Υγείας»



Την αντίθεσή τους στην υποβάθμιση της υγειονομικής περίθαλψης εξέφρασαν στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατά τη συνάντηση που είχαν μαζί του σήμερα.

Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αφού παρουσίασαν στον κ. Λυκουρέντζο την κατάσταση που επικρατεί στην Περιφέρεια, τάχθηκαν κατά της αποδυνάμωσης των υγειονομικών υποδομών, που, όπως επισήμαναν, ήδη έχουν πολλά κενά σε υλικοτεχνική υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό.



Ειδικότερα όσον αφορά στο νοσοκομείο της Λαμίας, στο οποίο, σύμφωνα με τα στελέχη της Περιφέρειας, υπολειτουργούν η ογκολογική κλινική, η μαιευτική και το ακτινοδιαγνωστικό, ο υπουργός Υγείας δεσμεύθηκε για την άμεση κάλυψη των κενών από επικουρικούς γιατρούς.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αναπληρωτής περιφερειάρχης-αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας θ. Στάικος, ο αρμόδιος, για θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κ. Μπακομήτρος και ο αρμόδιος, για τα ίδια θέματα στον Ν. Φθιώτιδας, εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Π. Παρχαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου