Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Τι εστί Κοινωνία, πολίτης, απλός λαός!




Κυρίες και κύριοι όπως βλέπετε, η τροίκα και το μεγαλείο της έχουν καταστρέψει την χώρα μας και προπάντων όχι μόνο την Κοινωνία τον απλό πολίτη αλλα και αυτήν που την περικλυει την Τοπική Αυτοδιοίκηση! Είναι τραγική η κατάσταση οταν κόβουν διαρκώς απο το μεράκι των εργαζομένων και των ανθρώπων που κοπιασαν και κοπιαζουν μια ζωη.. Αλήθεια δεν αναρωτήθηκε η κυρία Τροίκα τι καταφέρνει με αυτο, οταν λυποθυμουν άνθρωποι ηλικιωμένοι και μη εχωντας πληρωσει την εφορία ή το χαράτσι με μισθούς πείνας να ξεχρεωσουν;

Πως περιμένει η Κυβέρνηση να ξεχρεωσει οταν η κατάσταση είναι απροχώρητη, οταν μειώνουν πόρους που μια Αυτοδιοίκηση μπορει ανα πάσα στιγμή να ανοίξει την καρδιά του στον συνάνθρωπο και να δώσει μια ανάσα στον κάθε πολίτη που έχει ανάγκη; Πως λοιπόν κύριε...Τομσεν κ.α, κύριε Πρωθυπουργέ, περιμένεις να πάμε μπροστά οταν μειωνεις απο μια κοινότητα, την Τοπική Αυτοδιοίκηση; Η Κοινωνία που ζούμε δεν ανήκει στην Ελλάδα; Που είναι η βοήθειά τους?? Δηλαδή αναρωτιέμαι μιλαμε για αλλη Ελλάδα;;; Τι καταφέρνει η Τροίκα με λόγια και κάτογια να χτίσει τι;; Κάστρα;;; Όλοι αυτοι οι άνθρωποι που διοικούν την Αυτοδιοίκηση, δεν είναι ρομπότ ουτε ερμαια κανενός αλλα απλοί άνθρωποι που βγήκαν να υπηρετήσουν και να διοικήσουν αυτόν τον τομέα της Τοπικης Αυτοδιοίκησης, ώστε να προσφέρουν το κοινό καλο σε όλους και να βοηθάνε τους συνανθρώπους μας!!!! Και όπως ειπαν και αλλοι " τι να κάνω τα Δημαρχιλικια αν δεν εχω να δωσω ενα πιάτο φαγητό στους συμπολίτες μου; "
Θελουμε αυτές οι αποκόπες που κανουν ΝΑ ΜΗΝ γίνουν δεκτές δεν θα είναι λύση για κανεναν! Αλλιως αν συνεχιστεί αυτο το χαλι Οκτωμβριο-Νοέμβριο δεν θα υπαρχει Τοπική Αυτοδιοίκηση! Τουλάχιστον ας αναρωτηθούν τα δικα τους παιδιά η τροίκανοι πως τα μεγάλωσαν;;;; Και να κοιτάξουν ενα παιδι, έναν ηλικιωμένο στα ματια θα τους άρεσε να πεθαίνει απο την πείνα, ή απο έλλειψη φαρμάκων;;;; κύριοι Τροίκανοι, κοιταξτε λιγο τα ματια βαθια αυτων των ανθρώπων και μετα αναρωτηθείτε αν θα πρέπει να κόψετε πόρους....και μισθούς!!!!
και ενα σχολιο για την εικονα, ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...το χαμογελο που μας το στερει η τροϊκα θα πρεπει να μας επιστρεψει πισω το δικαιουμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου