Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ – Ο Γιώργος Τράγκας είναι ένας από μάς







O γνωστός δημοσιογράφος του Real Fm και του EXTRA3 Γιώργος Τράγκας, είχε κατηγορηθεί από πολλούς ότι ενώ ήταν πάντοτε παραδοσιακό παιδί της δεξιάς και μάλιστα αμετανόητος υποστηρικτής του Κωστάκη του Καραμανλή, τα τελευταία χρόνια μετά την είσοδο της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την μεγάλη απογοήτευσή του από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο μνημόνιο, είχε αρχίζει να εμφανίζει έντονα συμπτώματα της αρρώστιας του κομμουνισμού τα οποία και φημολογείται πως τον είχαν κάνει να ψηφίσει ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.
Τις τελευταίες μέρες πληροφορίες που έχουνε διαρρεύσει λένε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος φαίνεται να έχει ξεπεράσει πια ακόμη και τις αυταπάτες περί ήπιας κοινοβουλευτικής αλλαγής και να προσανατολίζεται στην ίδρυση ενός σύγχρονου ένοπλου και επαναστατικού ΕΑΜ στο οποίο μάλιστα φαίνεται να αναλαμβάνει αντίστοιχο ηγετικό ρόλο με τον γνωστό αγωνιστή της εθνικής αντίστασης Άρη Βελουχιώτη. Φήμες λένε πως το τηλέφωνο του έχει πάρει φωτιά από συνεχείς κλήσεις του προσωπικού του στυλίστα που τον παροτρύνουν να κόψει οριστικά το ξύρισμα μέχρι να αφήσει μούσι ανάλογο με τον Βελουχιώτη. Κάτι τέτοιο του τονίζει συνεχώς πως πρέπει να έχει επιτευχθεί οπωσδήποτε μέχρι την συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει την ημέρα της ίδρυσης του νέου του κόμματος. Επικοινωνήσαμε με στενούς φίλους του Γιώργου Τράγκα για να επιβεβαιώσουμε τις φήμες αυτές και μάθαμε ακόμη από αυτούς ότι ο γνωστός δημοσιογράφος στο μέρος που έχει ταξιδέψει για διακοπές αυτή την περίoδο κυκλοφορεί αξύριστος συνεχώς και πάντοτε παρέα με χίπιδες αλλά και άπλυτους μαλλιάδες. Χαρακτηριστικό ίσως της σοβαρότητας με την οποία έχει εκλάβει το θέμα ίδρυσης σύγχρονου επαναστατικού κόμματος είναι ότι στις παραλίες που επισκέπτεται πλέον περνάει την ώρα του κάτω από την ομπρέλα μελετώντας ξανά και ξανά το μανιφέστο του κομμουνισμού θυσιάζοντας το παιχνίδι με τις ρακέτες και το μάτι στις αιθέριες υπάρξεις που μέχρι πρόσφατα ήταν για αυτόν πρώτη προτεραιότητα στην παραλία.
Εμείς απλά θέλουμε να συστήσουμε στον σύντροφο και φίλο Γιώργο να έχει εγκαταλείψει την καριέρα του στο EXTRA3 μέχρι την ημέρα που θα ανακοινώσει επίσημα την ίδρυση του επαναστατικού του κόμματος για να μην κατηγορηθεί ως οπορτουνιστής επειδή δεν θα έχει τηρήσει το γνωστό σύνθημα: The revolution will not be televised.

http://www.troglodytes.co/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου