Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΝΕ Ηλείας: Καταγγελία για βανδαλισμούς στα γραφεία του Πύργου


Η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ καταγγέλλει την επίθεση που πραγματοποιήθηκε από σύγχρονους υμνητές του Χίτλερ στα γραφεία της...


Φασιστοειδή, σύγχρονοι υποστηρικτές του Ναζισμού, υπό την κάλυψη της νύχτας ζωγράφισαν αγκυλωτούς σταυρούς, σβάστικες και έγραψαν συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους των γραφείων.


Στόχος τους να τρομοκρατήσουν τα μέλη του ΚΚΕ και τις ΚΝΕ μπροστά στους καινούργιους λαϊκούς αγώνες που έρχονται. Φαίνεται ότι ενοχλούνται από τις πρωτοβουλίες και τη δράση των κομμουνιστών.

Είναι βαθιά γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι οι κομμουνιστές τρομάζουν ή αναστέλλουν τη δράση τους λόγω τέτοιων επιθέσεων. Ο,τι και να κάνουν - όσα εμπόδια και να βάλουν, ούτε τα τρομοκρατικά διλήμματα, ούτε η ανοιχτή τρομοκρατία και προβοκάτσια, ούτε οι "καλοστημένες" αυταπάτες, θα ανακόψουν την πορεία της λαϊκής, εργατικής αφύπνισης, της ανατροπής της εξουσίας, της βαρβαρότητας των μονοπωλίων και της ΕΕ

Τέτοια ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά οργανώσεις, που είναι το μαστίγιο του ίδιου του συστήματος, και να τις στείλει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, εκεί όπου είναι η θέση τους.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου