Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Ο ψεύτης Ευάγγελος Βενιζέλος.


Ένταση και υψηλοί τόνοι στη Βουλή


Σε κατηγορηματική άρνηση των ισχυρισμών ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στοχεύει σε μετεκλογική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία προχώρησε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.


Οξύτατη ήταν η αντίδρασή του σε σχόλιο του πρόεδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξη Τσίπρα, ότι θα παραμείνει στη θέση του «ύπαρχου, καθώς και τότε ο Σαμαράς θα είναι πρωθυπουργός».

«Αφήστε τα ευφυολογήματα σε σχέση με τον εκλογικό στόχο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρή πολιτική διεύθυνση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως γνωρίζει τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, τονίζοντας πως «ξέρουμε πόσο χαμηλά είναι η αφετηρία από την οποία ξεκινούμε». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «διεκδικούμε να επιβεβαιώσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τη θέση που του ανήκει και αυτή είναι η πρώτη».

«Στόχος μας», είπε, «δεν είναι να προστεθούμε ως δύναμη σε κανέναν». Συμπλήρωσε ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κοιτάζει τον λαό στα μάτια και λέει συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις. «Αυτό δεν σταματάει στις εκλογές, αλλά ξαναρχίζει με μεγαλύτερη ένταση μετά από αυτές»
.

http://www.zougla.gr/politiki/article/malia-kouvaria-sti-vouli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου