Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Πολίτες του Βύρωνα



Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012Ο αγώνας για αξιοπρεπή ζωή συνεχίζεται.Αγοράζουμε φτηνά και καλά ελληνικά αγροτικά προϊόντα καταργώντας τους μεσάζοντες
ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο αγώνας για αξιοπρεπή ζωή συνεχίζεται.
Αγοράζουμε φτηνά και καλά ελληνικά αγροτικά προϊόντα καταργώντας τους μεσάζοντες
Απαιτούμε κούρεμα των δανείων από τις τράπεζες, κούρεμα δημοτικών τελών και φόρων, κούρεμα των λογαριασμών των ΔΕΚΟ, μείωση των τιμών από τα Σούπερ Μάρκετς, τις επιχειρήσεις και τις λαϊκές αγορές.
Πολίτες του Βύρωνα παίρνουν την πρωτοβουλία να αναπτυχθεί κίνημα πολιτών στη πόλη με στόχο την αξιοπρεπή διαβίωση στην εποχή της κρίσης.
Την στιγμή που με την βάρβαρη πολιτική που ασκούν συγκυβέρνηση, Τρόικα και Τράπεζες, μειώνονται μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, την στιγμή που μειώνονται τα ατομικά και οικογενειακά εισοδήματα και αυξάνονται οι φόροι και τα χαράτσια, την στιγμή που εξαπλώνεται η ανεργία η φτώχια, η ανέχεια και χιλιάδες άνθρωποι κοιμούνται στους δρόμους εμείς δεν μπορούμε να μένουμε αδρανείς.
Δεν εγκαταλείπουμε τον αγώνα για την συνολική ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής τους, ώστε να φύγουν από τη χώρα συγκυβέρνηση, Τρόικα και όλοι όσοι στηρίζουν την πολιτική αυτή. Δεν μένουμε αδρανείς, δεν καταγγέλλουμε μόνο. Αναλαμβάνουμε δράσεις με αίτημα ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤΣ. Να κουρευτούν οι τιμές στους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ. Να μειωθεί δραστικά ο ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης.
Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για να πωλούνται αγροτικά προϊόντα, στην πόλη μας ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. Από το χωράφι και τον παραγωγό στο σπίτι του Βυρωνιώτη πολίτη.
Πρόκειται για μια κίνηση συμβολική η οποία θα επαναλαμβάνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα με διάφορα προϊόντα με στόχο να δημιουργηθεί ΡΩΓΜΗ στα ΚΑΡΤΕΛ, ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ώστε να εξαναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές.
Μειώνουν τα μεροκάματα και τις συντάξεις.
ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ και τις τιμές στα προϊόντα τους.
Η κίνηση μας αυτή επιδιώκει να αναδείξει μια άλλη κοινωνική και συνεταιριστική οικονομική σχέση μεταξύ των παραγωγών και των πολιτών. Δεν θέλει να υποκαταστήσει τους έμπορους στην πόλη. Στηρίζουμε την αγορά της πόλης, ψωνίζουμε από αυτή και αυτοί πρέπει να στηρίξουν την τοπική κοινωνία με προσιτές τιμές.


ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ.
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΦΤΗΝΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ 



http://www.zougla.gr/blog/article/498504

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου