Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Σενάρια… πολέμου από την ΕΛΑΣ



Εκατοντάδες αστυνομικοί παριστάνουν τους... αντιεξουσιαστές μάχονται με διμοιρίες των ΜΑΤ που προσπαθούν να τους συλλάβουν.
Οι αστυνομικοί υποχωρούν για λίγο, ανασυντάσσονται και εξαπολύουν νέα επίθεση εναντίον των... συναδέλφων τους. Και μόλις κάποιος για τις ανάγκες της άσκησης «αναρχικός» συλληφθεί λογοδοτεί ενώπιον των ανωτέρων του για ατολμία και έλλειψη ευελιξίας!

Τον τελευταίο καιρό το σενάριο παίζεται καθημερινά όχι στην πλατεία Συντάγματος και στα πέριξ, αλλά στο εκπαιδευτικό κέντρο της Αστυνομίας στο Μαρκόπουλο. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο αστυνομικοί συγκρούονται για ώρες μεταξύ τους με... άγριες διαθέσεις. Η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα τελευταία καταστροφικά επεισόδια στην Αθήνα αποφάσισε να προχωρήσει σε προσημείωση των συγκρούσεων με τους ταραξίες, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει αποτελεσματικότερα τους κουκουλοφόρους.

Η ηγεσία της ΕΛΑΣ έχει διαπιστώσει τεράστιο κενό στον τρόπο αντιμετώπισης από τους αξιωματικούς της δράσης ομάδων αντιεξουσιαστών στην Αθήνα και έτσι έχει οργανώσει ταχύρρυθμα φροντιστήρια για τον «χειρισμό ταραχών».



Πηγή: tovima.g
r

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου