Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πολίτες του Βύρωνα



Φίλες και φίλοι,


Θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι η πρωτοβουλία ῾ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ῾ βασίσθηκε στην ιδέα και θέληση ορισμένων πολιτών. Συγκροτείται στη βάση της φυσικής τους παρουσίας και όχι στην εκπροσώπηση κανενός.


Είμαστε πολίτες που ζούμε, βιώνουμε και αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα που προκύπτουν για χιλιάδες οικογένειες συμπολιτών μας εξαιτίας της βάρβαρης πολιτικής. Θέλουμε να συμβάλουμε στη προσπάθεια και τον αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή και διαβίωση στην εποχή της οικονομικής κρίσης, του ΔΝΤ και των μνημονίων.
Στην ιστορική περίοδο που διανύουμε για το λαό και τη χώρα, όπου η σιωπή είναι συνενοχή διαλέγουμε το δρόμο της αλληλεγγύης, της ανεξάρτητης δράσης από το κράτος, το δήμο, τους κομματικούς και τους παραταξιακούς φορείς.
Στην ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε στο (http://politestouvirona.blogspot.com/2012/03/blog-post.html) αναφέρουμε το πλαίσιο των σκέψεων και των αντίληψεών μας για αυτή μας τη δράση.


Αρκετοί φίλοι μας ρωτούν, εάν η πρωτοβουλία μας αυτή έχει σχέση με το Δήμο Βύρωνα, κάποιοι άλλοι διερωτώνται ¨ποιον¨ ρωτήσαμε και πήραμε μια τέτοια πρωτοβουλία !!!
Δεν ρωτήσαμε και δεν χρειάστηκε να πάρουμε την άδεια από κανέναν.


Τα κινήματα των πολιτών που αναπτύσσονται σε όλη την Ελλάδα και είναι ανάγκη των καιρών, δεν έχουν σχέση με τις ευκαιριακές πολιτικάντικες πρωτοβουλίες των φορέων της εξουσίας. Οι Δήμοι που λειτουργούν ως το μακρύ χέρι του κράτους και εφαρμόζουν μνημονιακές και αντιλαϊκές πολιτικές, προσπαθούν μέσα από πρωτοβουλίες τύπου πατάτας, να ψαρέψουν στα θολά νερά της φτώχειας και της ανέχειας των πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου