Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πορεία οπαδών του Παναθηναϊκού στη ΓΑΔΑ



Αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού έχει προκαλέσει η εισβολή που φέρεται να έκαναν τα ΜΑΤ την Κυριακή το βράδυ στο κεντρικό κτήριο που στεγάζεται ο Ενιαίος Φορέας, ο οποίος ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού».
Το απόγευμα της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν περίπου 200 οπαδοί των «πράσινων» στα γραφεία του συνδέσμου που βρίσκονται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και κατευθύνθηκαν με πορεία στη ΓΑΔΑ.
Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μια μίνι σύσκεψη με ανθρώπους της ΕΛ.ΑΣ. Κι αυτό για να επιτραπεί η είσοδος μιας αντιπροσωπείας, η οποία ήθελε να μιλήσει με κάποιον υπεύθυνο, προκειμένου να πάρει μια απάντηση για την αναίτια, όπως τη χαρακτηρίζουν, επίθεση των ΜΑΤ.
Στο πλευρό των οπαδών του Παναθηναϊκού βρίσκεται και ο δικηγόρος της ΚΑΕ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι έχει ήδη κλειστεί ραντεβού με τη ΓΑΔΑ προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις, ενώ επιβεβαίωσε και τις σκέψεις για υποβολή μηνύσεων.
«Μου κατήγγειλαν χθες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού του Συνδέσμου Θύρα 13 που αποτελείται από χιλιάδες μέλη, πως δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ανθρώπους των ΜΑΤ. Πριν καταθέσουμε μηνύσεις για να μπορέσουμε να προλάβουμε άλλες τέτοιες απαράδεχτες κινήσεις, έχουμε κλείσει ραντεβού με την ΓΑΔΑ και με πνεύμα ειλικρίνειας θα κοιτάξουμε να λύσουμε όλα αυτά τα φαινόμενα για να μην υπάρχουν προβλήματα. Θέλω να πως εγώ και η ΚΑΕ στην οποία είμαι δικηγόρος πως θα είμαστε δίπλα τους», τόνισε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γόντικας, αναμένεται να θέσει το θέμα και στους αθλητικούς εισαγγελείς τους οποίους θα συναντήσει την Τρίτη (13/03).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου