Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

{Το γαρ πολύ της... αποτυχίας... γεννάει παραφροσύνη: Η σύζυγος Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κυρία Α. Μπιζά καταγγέλει του δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ και τον σταθμό, ενώ ο σύζυγος και μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κύριος Θ. Μπιζάς υπερθεματίζει την δημοσιογραφική έρευνα και τον σταθμό σε ανάρτησή του στο blog του! Θα μας τρελλάνουν οι Συριζαίοι! Στο τέλος θα καταγγέλουν και τους ... εαυτούς τους! Ντροπή, ρε}! Συγκλονιστικές φωτογραφίες από την κατάσταση στον ΧΥΤΑ Φυλής .

 


Στην φωτογραφία φαίνεται καθαρά το ρήγμα  κατά μήκος του χώρου και η κατολίσθηση .

Σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται ότι τα συνεργεία αφαιρούν όγκο και βάρος από την περιοχή του ρήγματος . Αυτά τα σκουπίδια μεταφέρονται σε τμήμα της Α Φάσης που έχει ολοκληρωθεί.


Στην φωτογραφία αυτή φαίνεται ο χώρος απόθεσης που έχει απομείνει πλέον στον ΧΥΤΑ Φυλής και που σε μερικούς μήνες από σήμερα θα έχει γεμίσει και αυτός. 

ΣΧΟΛΙΟ: 

Εν τω μεταξύ ενώ είναι βέβαιο πλέον πως σε λίγους μήνες  θα ζήσουμε μια πρωτοφανή κρίση σκουπιδιών στην Αττική , ακόμα περιμένουμε  τις αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ και της Κυβέρνησης για τους νέους χώρους τελικής διάθεσης.

http://anntilogos.blogspot.com/

 https://paremvasiedsna.blogspot.com/2018/06/blog.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου