Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

(Σιγά που θα τον άφηναν οι εργολάβοι - μικροί και μεγάλοι - φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, να σταθεί με αυτά που λέει. Στην Κύπρο γίνεται χαμός με τους ελλαδίτες εργολάβους κι εδώ συνεχίζουν να τα αρπάζουν με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ)! Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Αρχής Δημόσιων Συμβάσεων

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Αρχής Δημόσιων Συμβάσεων
Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων υπέβαλε, με επιστολή του προς τον υπουργό Οικονομίας Γ. Σταθάκη, ο Δημήτρης Ράικος.


Στην επιστολή του ο κ. Ράικος σημειώνει ότι "η Αρχή, έχοντας βάλει ψηλά τον πήχη στις αποδόσεις της, παρήγαγε έργο και προς την κατεύθυνση της καταπολέμησης της διαφθοράς και της διαπλοκής στον χώρο των δημοσίων συμβάσεων" επισημαίνοντας πως εντολή του, αλλά και παρακαταθήκη προς τα στελέχη της Αρχής, τόσο το επιστημονικό όσο και το διοικητικό προσωπικό της, είναι η αποτελεσματική και κυρίως η ανεξάρτητη και αμερόληπτη εκτέλεση των καθηκόντων τους, μακριά από κομματικές ή άλλες επιρροές και εξαρτήσεις, που δυστυχώς ταλαιπωρούν ακόμη και σήμερα τον λαό και το έθνος μας, και συνιστούν σοβαρή απειλή για την ορθή και απρόσκοπτη εκτέλεση των καθηκόντων κάθε δημόσιου λειτουργού".


Ο Δημήτρης Ράικος κατείχε τη θέση του Προέδρου της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ από το 2013 ενώ η θητεία του ήταν 5ετής.


http://www.zougla.gr/money/article/pareti8ike-o-proedros-tis-arxis-dimosion-simvaseon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου