Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

«Καίνε» Μπόμπολα τα νέα στοιχεία που έχει ο Άρειος Πάγος

    Συντάκτης: 
Ακης Φάντης  Ανταπόκριση: Λευκωσία
Επιπρόσθετα στοιχεία σε βάρος του γενικού διευθυντή της Helector Λεωνίδα Μπόμπολα, έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές που διερευνούν το σκάνδαλο των ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης. Μετά την εξέλιξη αυτή, αποφασίστηκε όπως ακυρωθεί το πρώτο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον του Λεωνίδα Μπόμπολα και να εκδοθεί νέο.

Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας είπε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνεργασία και με τη σύμφωνο γνώμη της νομικής υπηρεσίας.
Το νέο ευρωπαϊκό ένταλμα θα σταλεί αμέσως στις ελληνικές αρχές, ώστε να ικανοποιηθεί και το αίτημα του Αρείου Πάγου, που εξετάζει το θέμα της σύλληψης και έκδοσης του Λεωνίδα Μπόμπολα.
Ο Άρειος Πάγος είχε ζητήσει πρόσθετα στοιχεία που να ενισχύουν το αίτημα των κυπριακών αρχών για έκδοση του επιχειρηματία. Η απόφαση του Αρείου Πάγου αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες και τις καταθέσεις τεκμηριώνουν ότι ο Μπόμπολας ενέκρινε τις μίζες σε διάφορα άτομα, προκειμένου να προχωρήσουν τα συμβόλαια της εταιρείας του.
http://www.efsyn.gr/arthro/kaine-mpompola-ta-nea-stoiheia-poy-ehei-o-areios-pagos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου