Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

(Άξιο μόνο για πληροφόρηση, γιατί ο κόσμος συνεχίζει να γυρίζει κι έξω από την αριστερά. Ζύμωση χώρων) - Ο ΠΟΥΤΙΝ “ΕΙΣΒΑΛΕΙ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

unnamed
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Στις ημέρες μας ο ελληνικός λαός κάθε μέρα και περισσότερο νιώθει προδομένος από τους Ευρωπαίους “εταίρους μας”, αλλά και από τους “συμμάχους” μας πέραν του Ατλαντικού. Η περίφημη αξιολόγηση του Τρίτου Μνημονίου δεν λέει να κλείσει και οι δανειστές – τοκογλύφοι “εταίροι” μας (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) ζητούν κάθε μέρα και περισσότερο “αίμα” του ελληνικού λαού. Σε μια εποχή που οι Σκοπιανοί “μπαίνουν’ ανενόχλητοι στον κυριαρχικό μας χώρο και οι Τούρκοι προκαλούν για “θερμό” επεισόδιο, παραβιάζοντας προκλητικά τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο μας υπό τα ανεκτικά βλέμματα των Νατοϊκών που σουλατσάρουν στο Αιγαίο μας, χωρίς κανένα ουσιαστικό λόγο. Την ίδια ώρα που το στοχευόμενο σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδος μας προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Η Ε.Ε. πνέει τα λοίσθια.
Πολλές φορές κατά το παρελθόν – όταν μας περνούσαν γραφικούς γι΄ αυτά που γράφαμε και λέγαμε – διατυμπανίζαμε σε όλους τους τόνους, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση “πεθαίνει”. Οι ραγδαίες εξελίξεις που συντελούνται στην Ευρώπη σήμερα, τείνουν να μας δικαιώσουν. Η Ευρώπη σήμερα δεν δείχνει μόνο μια γηραιά Κυρία, αλλά μια γηραιά υπερ-ζαλισμένη Κυρία. Η αποσύνθεσή της έχει ήδη ξεκινήσει, όταν:
Οι λαθρο-μεταναστευτικές ροές και το σιδηρόφρακτο κλείσιμο των συνόρων χωρών – μελών της ΕΕ, διαλύουν θεμελιώδεις Συμβάσεις συντήρησης και ύπαρξης της ΕΕ, όπως η Συνθήκη Σένγκεν και η Συνθήκη του Δουβλίνου.
Τα τρομοκρατικά – εγκληματικά χτυπήματα σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες από ακραίους ισλαμιστές με εκατόμβες νεκρών αθώων θυμάτων, έχουν σπείρει στους ευρωπαίους πολίτες την ανησυχία και την ανασφάλεια πως, οι ηγέτες τους είναι ανίκανοι να τους προστατέψουν.
Έτσι, σε όλες τις χώρες της ΕΕ – υπάρχει κοινή διαπίστωση – φουντώνει ολοένα και περισσότερο η οργή των πολιτών κατά των ηγεσιών τους, οι οποίες αδυνατούν να τους προστατέψουν. Και γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο μετακινούνται σε Εθνικιστικές και Ευρω-σκεπτικιστικές πολιτικές.

Στροφή προς Ρωσία των Ελλήνων.
Οι ελληνικές κυβερνήσεις των Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά και Τσίπρα, προσπάθησαν θεατρινίστικα να πλησιάσουν προς την Ρωσία του Πούτιν. Ήταν όμως, τόσο κακοί θεατρίνοι που τους κατάλαβαν πολύ σύντομα οι πάντες. Ακόμη και αυτός ο λαός που ξεχειλίζει από παχυδερμισμό, έφθασε η ώρα που τους πήρε χαμπάρι. Αντιλαμβάνεται πλέον, ο λαός μας πως έχει προδοθεί από τους Δυτικούς “φίλους” μας, που στο πλαίσιο της Παγκοσμιοποίησης, από πειραματόζωο της υλοποίησης των σχεδίων τους, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε Κρανίου Τόπο και την τεμαχίζουν στο νεκροκρέβατό της.
Γι΄ αυτό παρατηρείται στην ελληνική Κοινωνία, μια εξόχως φιλορωσική μετατόπιση. Γιατί, η υπερ-ισχυρή Ρωσία φαντάζει ως η μόνη δύναμη που θα μπορούσε – για τα συμφέροντά της, βεβαίως – να γίνει η προστάτιδα δύναμη της περιοχής μας. Από τη στιγμή που έχει αποκτήσει τεράστιο πλεονέκτημα – προκαλώντας το φόβο – έναντι της γειτονικής Τουρκίας. Βέβαια το ζήτημα είναι να το καταλάβουν αυτό οι πολιτικοί μας. Οι οποίοι προ των δυσμενών ραγδαίων εξελίξεων, είναι σίγουρο πως αργά ή γρήγορα θα στραφούν προς τα εκεί, μη έχοντας άλλη ουσιαστικότερη λύση.
Την στροφή αυτή την επιταχύνουν και οι Σκοπιανοί.
Η είδηση, ότι ο εν ενεργεία Πρέσβης των Σκοπίων στον Καναδά μίλησε σε ακροατήριο έχοντας πίσω του τον αλυτρωτικό χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας”, μπορεί να μην έβγαλε από τον “ύποπτο” λήθαργό της την ελληνική κυβέρνηση και τα ευνουχισμένα ΜΜΕ της Πατρίδος μας, εν τούτοις προκάλεσε σάλο στα social media, αποδεικνύοντας την ανησυχία του ελληνικού λαού.
Αυτή η ενέργεια του διπλωμάτη της ΠΓΔΜ, αποτελεί κατάφορη παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Μια παραβίαση που ήλθε να προστεθεί στην εντολή της Μέρκελ προς τα Σκόπια: “Κλείστε τα σύνορά σας με την Ελλάδα, για να μην έλθουν στη Γερμανία, όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες”.
Untitled
Η επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα προκαλεί ταχυκαρδίες.
Είναι πανθομολογούμενο ότι, ο σχεδιασμός του Πούτιν για Ρωσική ισχυρότερη διείσδυση στην Ευρώπη, περνάει πρωτίστως από την Ελλάδα. Η επικείμενη, για μετά το Πάσχα, έλευση του Πούτιν στην Ελλάδα, προκαλεί Παγκόσμιο ενδιαφέρον. Γιατί, όλοι γνωρίζουν ότι για τον Πούτιν η Ορθόδοξη Ελλάδα – αντέχει ακόμη στους κλυδωνισμούς που δέχεται από τους Αντίχριστους – αποτελεί το Α και το Ω της σκέψης του Ρώσου ηγέτη για τη δημιουργία του Ορθοδόξου Τόξου, που θα αρχίζει από τη Μόσχα, θα περνάει από το Βελιγράδι και την Αθήνα, καταλήγοντας στη Λευκωσία.
Συστράτευση Ελλήνων επιχειρηματιών, που κλείνουν το μάτι στη Ρωσία.
Όλο αυτό το διαμορφωμένο σκηνικό που παραπάνω ανέλυσα, δημιουργεί – σύμφωνα με αναφορές στο Ρωσικό Τύπο – μια συστράτευση επιχειρηματιών στην Ελλάδα στο πλευρό της Ρωσίας, διαβλέποντας ότι αυτή η οικονομική Κρίση δεν θα έχει τελειωμό και θα σαρώσει τα πάντα στη χώρα μας. Ενδεχομένως δε, να στηρίξουν κόμμα φιλο-ρωσικής κατεύθυνσης. Έτσι, ακούστηκαν τα ονόματα του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, του Κωνσταντίνου Μίχαλου, του Δημήτρη Δασκαλόπουλου κ.α. Στόχος τους, όπως λέγεται, θα είναι ο απεγκλωβισμός από τα Μνημόνια και την Ευρωζώνη…
Όχι βέβαια, με το κόμμα του Βελόπουλου.
Ο Μνημονιακός – ψήφισε το πρώτο Μνημόνιο μαζί με όλη τη 15μελή Κ.Ο. του ΛΑΟΣ – πρώην Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, διατυμπανίζει ότι θα φτιάξει φιλορωσικό κόμμα. Και του είχαμε απευθύνει το ερώτημα: “Τον Πούτιν τον ρώτησε;”. Κινούμενος λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο και προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο του ελληνικού λαού, που έχει σαφέστατη ροπή προς το άνοιγμα της Πατρίδος μας με τη Ρωσία, ορέγεται και σχεδιάζει το φιλορωσικό κόμμα. Σε αυτό το σχεδιασμό ανήκει και η “είσοδός του” στην τηλεοπτική συχνότητα Sunny Channel. Που σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα σε προηγούμενη δημοσίευσή μας.
Ωστόσο, το νέο στοιχείο που θα σας παραθέσουμε σήμερα είναι: ο αγωνιώδης αγώνας που δίνει ο Κυριάκος Βελόπουλος, προκειμένου να μπορεί τις εκπομπές στο Sunny Channel να τις αναμεταδίδουν κανάλια της Θεσσαλονίκης.
Δυστυχώς όμως, για εκείνον – όπως μας πληροφορούν έγκυρες πηγές μας – βρίσκει πόρτες “ερμητικά” κλειστές. Γιατί, όπως λένε έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία, από τη στιγμή που το πολιτικό του κύρος, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.
Αχαριστούλης ο Κυριάκος.
Πάντως, δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό, γι΄ αυτό δημοσιεύω μια προσωπική συζήτηση που είχα με ένα πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ στη Βόρεια Ελλάδα, ευρισκόμενος τότε εκ δεξιών του Καρατζαφέρη, ο οποίος τον συνόδευε σε όλες τις περιοδείες του και υπήρξε Πρωταθλητής Στίβου με πολλές διεθνείς διακρίσεις:
“Τον Κυριάκο, ο Καρατζαφέρης δεν ήθελε να τον δει ούτε σε φωτογραφία (γιατί;;;) Είχα πολύ καλή προσωπική σχέση με τον Κυριάκο, γι΄ αυτό με πίεζε να μεσολαβήσω στον Καρατζαφέρη για να τον έχει υποψήφιο στη Β΄ της Θεσσαλονίκης. Με “ενοχλούσε” ακόμη και ακατάλληλες ώρες (2 με 3 το ξημέρωμα). Τελικά, συμπεριλήφθηκε στα ψηφοδέλτια του κόμματος και με την δική μου αμέριστη βοήθεια στις εκλογές του 2007 εκλέχθηκε Βουλευτής.
Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, χρειάστηκα τη βοήθειά του σε ένα απλό για εκείνον ζήτημα, και μου γύρισε μεγαλοπρεπέστατα την πλάτη”.
Δηλαδή και αχαριστούλης ο Κυριάκος!!
Επί του πιεστηρίου.
Είχαμε προ καιρού θέσει το ερώτημα!! Αληθεύει ότι τα γραφεία της “Υπέρβασης” του κ. Τόμπρα στην Ομόνοια, έχουν διατεθεί από τις “εκδόσεις Κάδμος” με τη φιλική διαμεσολάβηση του Κυριάκου Βελόπουλου;;;
Οψόμεθα…
https://hellasforce.com/2016/04/24/%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου