Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Προσοχή, δημιογράφοι στον αέρα!!!!

Ανοίξτε ομπρέλες συνέλληνες, οι "πέφτω από τα σύννεφα" πατριώτες-δημοσιογράφοι πλημμύρισαν τον ουρανό της Ελλάδας.Και προσοχή κάποιοι είναι τεράστιοι, χρόνια στο κουρμπέτι και στα σύννεφα επίσης, πιάσανε ξύγκι μπόλικο, έκαναν πέτσα χοντρή για να αντέχουν τις επαναλαμβανόμενες συννεφοπτώσεις, αν σας έρθουν κατακέφαλα δεν την βγάζετε με μια διάσειση, να εξηγούμαστε!

Και ενώ είναι ηλίου φαεινότερο πως τα μύρια δεν γίνονται όσα παπούτσια και αν λιώσεις στο δρόμο για την είδηση, κάποιοι επιμένουν πως είναι λίγοι οι εκβιαστές, διότι το σινάφι είναι έντιμο και ηθικό και δουλεύει πολύ (γιαυτό τα μύρια έρχονται και γίνονται μεγαλοπαράγοντες του χώρου!).Μάλιστα ζητούν από την ένωση εκδοτών (ΕΣΗΕΑ)να βάλει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο, να καθαρίσει η ήρα από τα στάρι, να αποκατασταθεί το όνομα των εντίμων δημοσιογράφων ανά την επικράτεια.Αγόρια σιγά, θα σχιστούν τα καλσόν!!
Ποιος από σας δεν αναρωτήθηκε πως και γιατί εφημερίδα σχεδόν μηδενικής κυκλοφορίας παίρνει διαφήμιση με τη σέσουλα;
Χρόνια τώρα οι θείοι του επαγγέλματος και όχι λειτουργήματος, έχουν εκπομπές, ανοιγοκλείνουν εφημερίδες, μπαινοβγαίνουν στα ραδιόφωνα, προαναγγέλλουν σκάνδαλα και μετά σιγή.
Επάγγελμα καλοπληρωμένου ρεπόρτερ-νονού-δημοσιοσχετίστα εκφωνητή δελτίων τύπου των καλοπληρωτών και μόνο πελατών.
Όχι άλλη έκπληξη και πτώση από τα σύννεφα, μπουχτίσαμε πια να ακούμε πορτοσαλταρισμένους να κουνούν το έντιμο δάχτυλο τους, μπογδάνους και σια να αναρωτιούνται αθώα τι κάνει η ΕΣΗΕΑ, πρετεντεροπαλίκαρα και λοιπούς επαγγελματίες να προβάλουν το τεκμήριο της αθωότητας, όταν οι διάλογοι των μαφιόζων παίζουν στον αέρα και  site να τηρούν σιγήν ασυρμάτου!
Όλοι ξέρετε- τι σκατά δημοσιογράφοι είστε- κάντε καμιά έρευνα, η ανάγνωση και αναπαραγωγή δελτίων τύπου δεν είναι δημοσιογραφία, διαφοροποιηθείτε διάολε, σώστε την άτιμη τιμή του κλάδου, δείξτε ότι ξέρετε τις βασικές αρχές, μην φιμώνετε αυτούς που το παλεύουν βάζοντας τους στα αζήτητα της ανεργίας.Είναι οι χρήσιμοι κωπηλάτες στη γαλέρα του δουλικού σας τύπου, για να σωθείτε οι υπόλοιποι! 
Και σταματήστε τις πτώσεις από τα σύννεφα της τέταρτης εξουσίας, γιατί αν η πτώση γίνει ελεύθερη θα γεμίσει ο τόπος σκατά και δεν αντέχει άλλα!!  


http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2016/02/blog-post_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου