Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

(Η αρχή του τέλους της μόνιμης και σταθερής εργασίας και η ιδιωτικοποίηση του Δημοσίου Τομέα μέσω ΚΟΙΝΣΕΠ, ΜΚΟ και λοιπών λεβέντηδων ως... αριστερή πολιτική! Ιδού, η νεοφιλελεύθερη κακουργία στα εργασιακά με Συριζαίικο μανδύα)! Αλ. Χαρίτσης: Πριμοδοτήσεις σε επιχειρήσεις που δημιουργούν θέσεις εργασίας

Αποτέλεσμα εικόνας για χαριτσης
Πριμοδότηση με επιπλέον 10% επιχορήγηση εκείνων των επιχειρηματικών σχεδίων που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, προβλέπεται στο νέο ΕΣΠΑ, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Οικονομίας, αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα σε κοινωνικές και συνεταιριστικές επιχειρήσεις να υποβάλλουν προτάσεις πλέον ισότιμα με όλες τις άλλες μορφές επιχειρηματικότητας, συνέχισε ο υφυπουργός, ενώ καλλιεργείται η φορολογική και ασφαλιστική συνείδηση των επιχειρήσεων, με εισαγωγή κριτηρίων ώστε να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και η μαύρη εργασία.


Ένα ακόμα βασικό καινοτόμο στοιχείο στη φιλοσοφία των νέων προσκλήσεων, όπως είπε ο κ. Χαρίτσης, είναι η «ρήτρα ευελιξίας των Ταμείων», ώστε να χρηματοδοτούνται παρεμβάσεις αλληλοσυμπληρωματικού χαρακτήρα: απόκτηση/αναβάθμιση εξοπλισμού από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κάλυψη μισθολογικού/ασφαλιστικού κόστους από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

http://www.avantipopolo.gr/2016/02/blog-post_893.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου