Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Σύριζα,φιλάκια,σε έμαθα πια κι έχω κακά προηγούμενα μαζί σου-Της Λαμπρινής Θωμά


 



Lamprini Thoma
Και ξαφνικα όλος ο εσμός που χιλιοτρωγε και χιλιόπινε επι πασοκοκρατίας, συνεπικουρούμενος από το ροζ παρεάκι των επιδοτήσεων και του Κολωνακίου, συνωστίζεται να λιθοβολήσει τη Σαμπιχά (που, λέει, την ...«υιοθέτησε η ακροδεξιά». 
Πότε ρε αλήτες; 
Όταν 13 χρονώ πουλούσε λουλουδια για να ζήσει; 
Ή στα 14 που την παντρεψανε; 
Ή στα 38 που τελειωσε, από πείσμα και όνειρο, το γυμνασιο;).
Είναι γελοίο να βλέπεις καθηγητάδες και στελέχη «ΜΚΟ» που σιτίζονταν από τις ευρωπαϊκές και κρατικές επιχορηγήσεις και τα προγράμματα της Ε.Ε. και του ΥΠΕΞ επί Σημίτη, Καραμανλή και ΓΑΠ, να την βγάζουν «συνεργάτη του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών». 
Μάλλον εννοούν, «εντάξει να πληρώνεσαι από το ΥΠΕΞ για να γράφεις πόσο σωστές είναι οι Τουρκικές επιδιώξεις ή οι επιταγές των Βρυξελλών, αλλά όχι και να διδάσκεις Ελληνικά σε Ρομά».
Σαν να μην έφτανε ο λιθοβολισμός της αθώας, το ίδιο παρεάκι κοιτάει παράλληλα να περισώσει αυτό το υποκείμενο τον Χριστόπουλο, τον φίλο του ΓΑΠ και του Καμίνη που την είδε ΣΥΡΙΖΑ την ώρα που βουλιαζε η κεντροαριστερη βαρκα και τωρα, μετα τις υπέρ του τουρκικού εθνικισμού δηλώσεις του, φοβηθηκε οτι θα χασει την πιθανοτητα της κουταλας κι εβαλε λυτους και δεμενους να πουν ποση στηριξη εχει απο το ΣΥΡΙΖΑ. 
Και μας κουνανε την (μετα το χαμο) «στηριξη» της τοπικης στη Θρακη, τοσο έντονα όσο έντονα έγραψαν στα παπάρια τους την τοπική στη Μακεδονία για το ζήτημα Καρυπίδη (αυτό το ξεχασαμε, με πτι;).
Λοιπον, φιλτατοι ΣΥΡΙΖΑιοι, εδω το θέμα δεν είναι οτι «ο εχθρος θελει να αλλαξει ατζέντα». 
Το θεμα είναι ότι σε μια πολύ σημαντική, και επώδυνη και για την εθελοδουλη κυβερνηση - βλεπε Κυπρος-, ατζέντα μονο γαργάρες κάνετε.
Καθε φορά που γίνεται μαλακία, οπως τώρα, που δείχνεστε λίγοι, όπως τώρα, σε πράγματα σημαντικά και κρίσιμα, οπως τωρα, τσουπ, βγαζετε απο το τσεπακι τον Μανώλη Γλέζο, χρησιμοποιώντας τον.
Κι αυτό είναι ακόμη χειρότερο από το γεγονός ότι δίπλα στο όνομα της Σαμπιχά γράφατε, στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας, μόνο "ρομά". 
Το πρόσεξαν κι αλλοι αυτο, πριν την "αποσυρση"; Οι αλλοι ειναι γιατροι, δικηγοροι, συνδικαλιστες, η Σαμπιχά είναι "ρομά". Α ρε Συριζα της ντροπής (ο υπερασπιστής των δικαιωμάτων ο Χριστόπουλος δεν ενοχλήθηκε όταν το είδε αυτό;).
Αυτοί που εντός ΣΥΡΙΖΑ πρότειναν να πάρει πόδι ο Χριστόπουλος είναι οι μόνοι κοντινοί στη λαϊκή θέληση αυτή τη στιγμή. Και αν δεν πάρει πόδι ο Χριστόπουλος ισορροπία δεν θα υπάρξει παρα μονο αν γυρισει το κορίτσι. Ή φεύγει αυτός ή γυρίζει και η Σαμπιχά. Αλλοιώς θα τα ψάχνετε τα ψηφαλάκια που ως χτες τα θεωρούσατε σίγουρα. Προσωπικά πάντως, ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα ψηφίσω ή τσίπουρα στο Θερμαϊκό, μετα ταύτα.
Ετσι που λες, ΣΥΡΙΖΑ, φιλάκια και μη με πάρεις εσύ, θα σε πάρω εγώ. Σε έμαθα πια, κι έχω κακά προηγούμενα μαζί σου. Δεν την ξαναπαταω οπως την προηγουμενη φορα, που ενώ το έβλεπα το παρεάκι να χτυπάει (δες το λινκ) και έβλεπα τους Τατσόπουλους και τους Χριστόπουλους του μέλλοντος μας να επελαύνουν, έκανα την καρδιά μου πέτρα για χάρη του πολυαγαπημένου γέροντα Μανώλη.
Εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ δοκιμάσαμε το 1996 - 2004. Δεν θέλουμε άλλο. 

Αν θέλαμε, ψηφίζαμε απευθείας ΔΗΜΑΡ και Ελιά.

http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.gr/2014/04/blog-post_7401.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου