Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τρία παράνομα πιστόλια εντοπίσθηκαν στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου


Τρία παράνομα πιστόλια (πιστόλι, περίστροφο και κυνηγετικό όπλο) εντόπισαν, κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διεξήχθη από αστυνομικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, στο σπίτι του Ν. Μιχαλολιάκου, στην Πεύκη. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο επικεφαλής της ΧΑ δεν κατέχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας.
Μάλιστα, κατάσχεσαν και 43.100 ευρώ, ενώ βρήκαν πλήθος φυσιγγίων κυνηγετικών και υπολογιστές και USB, που θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για διερεύνηση.
Οι έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων στελεχών και μελών της ΧΑ ανά την Αττική, από άνδρες της αστυνομίας και εισαγγελείς, συνεχίζονται.
Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των εκδοθέντων ενταλμάτων σύλληψης είναι 32 και από αυτά έχουν εκτελεσθεί έως στιγμής τα 17. Πρόκειται για τους τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τον επικεφαλής του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκο, και τους Ηλ. Κασιδιάρη, Ι. Λαγό και Ηλ. Παναγιώταρο, τον ειδικό φρουρό της ομάδας ΔΙΑΣ και 12 ιδιώτες μέλη της οργάνωσης. Οι βουλευτές Χρ. Παππάς και Ν. Μίχος διαφεύγουν της σύλληψης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου