Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Βούτσης: Συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στην Ολομέλεια για τη Χ.Α.


Το αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής σε επίπεδο αρχηγών ζήτησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, κάνοντας δηλώσεις στο περιστύλιο.


«Η Βουλή πρέπει να λειτουργήσει άμεσα με σύγκληση της Ολομέλειάς της, με προ ημερησίας συζήτηση των αρχηγών των κομμάτων, με τη λειτουργία της Διάσκεψης των Προέδρων, με τη λειτουργία του Επιστημονικού Συμβουλίου, έτσι ώστε με δημοκρατία, με διαφάνεια απολύτως στο πλαίσιο του Συντάγματος και των δημοκρατικών θεσμών να υπάρξουν απαντήσεις στα πρωτόγνωρα ερωτήματα τα οποία τίθενται από τη συνέχιση των διώξεων και της δικαστικής διερεύνησης που προχωράει σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή» δήλωσε ο κ. Βούτσης.

Στη συνέχεια, μιλώντας σε δημοσιογράφους, κατήγγειλε επικοινωνιακές αντιλήψεις και διαρροές από την πλευρά της κυβέρνησης. 

«Από ό,τι φάνηκε από αυτά που λέει ο κ. Βενιζέλος, η πραγματική αμηχανία και το πραγματικό πρόβλημα του ιδίου και της συγκυβέρνησης είναι το πώς δεν θα γίνουν εκλογές που είναι η πρώτη πραγματική πολιτική λύση και απάντηση σε αυτό που περνάει σήμερα η χώρα. Και επίσης το πώς θα υπάρξει μια αναθέρμανση, με άλλους όρους ίσως της θεωρίας των δυο άκρων. Αυτά, όχι απλώς μας βρίσκουν απέναντι, αλλά πιστεύουμε πλέον ότι βρίσκουν απέναντι και τα ίδια τα κόμματα, τα μέλη και τα στελέχη όσων κομμάτων ήταν θεραπαινίδες αυτών των στοχεύσεων και αυτών των πολιτικών» προσέθεσε ο Νίκος Βούτσης.


http://www.zougla.gr/politiki/article/voutsis-sizitisi-se-epipedo-arxigon-stin-olomelia-gia-ti-xaΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου