Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Φίλη Παύλου Φύσσα: Μπορώ να αναγνωρίσω πρόσωπα. Η ομάδα ΔΙΑΣ δεν έκανε τίποτα


Αιχμές κατά της ομάδας ΔΙΑΣ άφησε - σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες - η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, η οποία έφτασε στα δικαστήρια Πειραιά το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να καταθέσει όλες τις λεπτομέρειες για τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου μουσικού.
Η κατάθεση της κοπέλας και του πατέρα του Παύλου Φύσσα, ολοκληρώθηκε μετά από περίπου τέσσερις ώρες.
Όπως φέρεται να είπε, η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν παρούσα στο περιστατικό και δεν έκανε τίποτα, ενώ σύμφωνα με την ίδια, θα μπορούσε να έχει αποτραπεί η δολοφονία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είπε στον ανακριτική ότι μπορεί να αναγνωρίσει άτομα. Την ώρα της δολοφονίας, όπως φέρεται να είπε, βρισκόταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και είδε τη συνέβη. Φέρεται, εξάλλου, να είπε ότι την ημέρα του τραγικού συμβάντος, την ώρα που έφυγε από την καφετέρια με τον φίλο της, αντιλήφθηκε κάποιους να τους ακολουθούν.
Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι ο Παύλος Φύσσας δεν της είχε πει ότι δεχόταν απειλές.
Ας σημειωθεί ότι η φίλη του Παύλου Φύσσα ήταν μαζί του στην καφετέρια και υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά.
Να σημειωθεί ότι η νεαρή κοπέλα, που έχει υποστεί βαρύτατο σοκ, κατόρθωσε σήμερα να προσέλθει στα δικαστήρια, προκειμένου να περιγράψει όσα έζησε τη μοιραία βραδιά, βλέποντας το δολοφόνο να μαχαιρώνει το σύντροφό της, καθώς και όσα προηγήθηκαν του φόνου.
Ο Παύλος άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της, αφού είχε προλάβει να της μιλήσει και να υποδείξει το δράστη. Στην εισαγγελία βρίσκεται και ο πατέρας του θύματος.
Εξάλλου, συμπληρωματική κατάθεση στην πέμπτη ανακρίτρια Πειραιά αναμένεται να δώσουν αύριο Τρίτη τα εννέα άτομα, μέλη του ΚΚΕ και του συνδικάτου μετάλλου, από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, που είχαν τραυματιστεί απρόκλητα στη διάρκεια αφισοκόλλησης, από περίπου 50 μέλη της Χρυσής Αυγής που κρατούσαν λοστούς και καδρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου