Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Τι να σου κάνει και ένα σουτιέν;



Βγήκε ο υπουργός Καψής να διευκρινίσει και να υποστηρίξει τις θέσεις της κυβέρνησης για την ''δημόσια τηλεόραση''πρωί-πρωί στο Mega. Συνομιλητές του υπουργού ήταν βουλευτές απο όλα τα κόμματα, α! δημοκρατικά πράγματα!!! 
Άκουγα με μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις, υποδείξεις, τους διαξιφισμούς και στην κορύφωση του διαλόγου, πέφτουν διαφημίσεις.



Ένα μαγικό σουτιέν, αντικαθιστά τις φατσούλες των πανελιστών!Μπερδεύτηκαν οι κασέτες φαντάστηκα, πέρναγε η ώρα, και το μαγικό σουτιέν συνέχιζε να παίζει. 
Εχετε μεγάλο στήθος; κανένα πρόβλημα, έχετε μικρό στήθος; κανένα πρόβλημα, το μαγικό σουτιέν δίνει τις λύσεις! 
Τρία ολόκληρα λεπτά το σουτιέν στις οθόνες και ναι, ετσι ξαφνικά, εμφανίζονται πάλι οι φωστήρες του πάνελ, να συνεχίσουν το σωτήριο έργο τους!
  
Το σουτιέν, ήταν η μοναδική διαφήμιση του μέγκα σε ώρα υψηλής τηλεθέασης. Ρε υπουργάρα μου, ρε βουλευτάδες μου, μιλάτε με χορηγό ενα σουτιέν;
Καλά, που πήγαν εκείνες οι διαφημίσεις για τις τράπεζες, για τα σούπερ δάνεια, για τις μαγικές πιστωτικές, για τα απίθανα αυτοκίνητα και τα ''σέξι'' γιαούρτια.
Ολόκληρο μέγκα στηρίζεται στο πόσα σουτιέν θα πουληθούν!

Ρε γαμώτο λέω, μήπως έκλεισαν την ΕΡΤ για αυτό τον λόγο; Μήπως την έκλεισαν για να πάρουν τα ιδιωτικά κανάλια τις διαφημίσεις της ΕΡΤ; Διότι εδώ που τα λέμε και στις διαφημίσεις η ΕΡΤ έκανε τη διαφορά!
Μπα λέω, αυτοί που θέλουν να φτιάξουν την χώρα να παίζουν τέτοια παιχνίδια;

Το ξανασκέφτομαι...  Ενα κανάλι θα ανοίξει- ενα θα ανοίξει- τα υπόλοιπα δυο που υπήρχαν τι θα γίνουν; 
Τις συχνότητες της ΕΡΤ ποιός θα τις πάρει; 
Τα μηχανήματα αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ (ίσως και δις) ποιός θα τα πάρει;

Απο το μέγκα την κάνει σιγά σιγά ο Βαρδινογιάννης, το ίδιο λένε και για τον Μπόμπολα. Εαν κλείσει το μέγκα ποιός θα ωφεληθεί;
Πρώτος και καλύτερος ο Βαρδινογιάννης, πήρε τον Χατζηνικολάου στο σταρ, επομένως αυτόματα αναδεικνύεται ο μεγάλος παίχτης της ενημέρωσης.

Η κυβέρνηση  θα βγαίνει και θα λέει "πατάξαμε την διαφθορά",το μέγκα θα γλυτώσει τα εκατό εκατομμύρια που χρωστάει στις τράπεζες και άλλα τόσα σε προμηθευτές και εταιρείες παραγωγής.
Μετρήσεις για την αξιοπιστία των καναλιών δείχνουν ότι το μεγκα είναι στις τελευταίες θέσεις εγκυρότητας, έπαιξε το παιχνίδι του και έχει καεί πλέον.  

Δυο κανάλια της ΕΡΤ αναζητούν ιδιοκτήτες.
Ποιός θα τα πάρει; Ο Ψυχάρης; Η Τεγοπούλου; Ο Μαρινάκης; Ο Αλαφούζος; Θα δείξει!

Λέτε να καταφέρει το σουτιέν να κάνει πολλές πωλήσεις και να μην κλείσει το μέγκα;

Τι σου κάνει τελικά  ένα σουτιέν!Δημιουργεί απορίες, σκέψεις αλλά δίνει και λύσεις, τρέξτε να προλάβετε.....διαλέξτε....


http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2013/08/blog-post_30.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου