Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Μέρος δέκατο όγδοο. Δύο ανοικτές επιστολές προς Θ. Μπιζά για την αλήτικη και τραμπούκικη ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ. Υπάρχει "μαφία σκουπιδιών" στην Διαχείριση Απορριμμάτων Αττικής και στον ΕΔΣΝΑ (φορέας διαχείρισης των απορριμμάτων της Αττικής); Ναι, υπάρχει! Μικρή αναδρομή στην ιστορία του όρου. Ντοκουμέντο 18.








 Χωρίς σχόλια...

Διάβασε:







ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 55.


 Πρώτη ανοικτή επιστολή προς Θ. Μπιζά ή παιχνίδια μιας μνημονιακής ΠΑΣΚΕ!




  Φίλε Θωμά

Η αναφορά στο πρόσωπό μου –  ονομαστική μάλιστα - κατά την διάρκεια του τελευταίου Δ.Σ. του σωματείου των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ από τους «κυρίους» Γ. Ζαχαρόπουλο ( προέδρου του σωματείου εργαζομένων, ηγέτη της συνδικαλιστικής παράταξης ΠΑΣΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και τμηματάρχη της Διεύθυνσης Οικονομικών του ΕΔΣΝΑ) και του Γ. Γκοντόρα (μέλους του Δ.Σ. του σωματείου, μέλους της συνδικαλιστικής παράταξης ΠΑΣΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΔΣΝΑ και Διευθυντή της Διεύθυνσης Οικονομικών), καθώς και η κλιμάκωση της προβοκάτσιας και της βίας απέναντι στην συνδικαλιστική παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, στην Γ. Ασημακοπούλου (μέλους του Δ.Σ. του σωματείου των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ, μέλους της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης ΕΔΣΝΑ και μέλους της οικογένειάς μου) και σ’ εσένα Θ. Μπιζά (μέλους της συνδικαλιστικής παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση ΕΔΣΝΑ, εκλεγμένου μέλους της Γ. Σ. της ΠΟΕ ΟΤΑ και φίλου μου), μου επιβάλλουν ως καθήκον πολιτικοποιημένου ατόμου, ελεύθερου ανθρώπου, Έλληνα οικογενειάρχη πολίτη (με  κατάλευκο ποινικό μητρώο, παρακαλώ) και φίλου, να σου απευθύνω δια μέσου του blog Οδόφραγμα κριτικής αυτή την ανοικτή επιστολή.
Οι λόγοι που προβαίνω σε αυτή την ενέργεια είναι τρεις:
1). Πρώτος λόγος είναι να δημοσιοποιήσω την απάντησή μου, γιατί δημόσια ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν για εμένα από τους «κυρίους» και «εν απουσία» μου.
 Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση του Δ. Σ. του Σωματείου των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ ( Πέμπτη 16-2-2012) εκτός των μελών του Δ. Σ. παρευρίσκονταν ως ακροατές και αρκετοί  εργαζόμενοι.
2). Δεύτερος λόγος είναι για να σου επισημάνω τις ευθύνες που έχεις ως συνδικαλιστικό και πολιτικό πρόσωπο (μέλος της Γ. Σ. της ΠΟΕ ΟΤΑ και στέλεχος ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, ΣΥΡΙΖΑ), γιατί άφησες τα πράγματα να φτάσουν μέχρι εδώ, έως του σημείου, δηλαδή, πέρα από την βάναυση φραστική επίθεση που υφίσταστε εσύ και η Ασημακοπούλου μήνες τώρα,  σήμερα να μπαίνουν ενδεχόμενα για τη σωματική σας ακεραιότητα, αν όχι και για τις  ζωές σας ακόμα. Αυτό φαίνεται καθαρά από την κασέτα της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Σωματείου των εργαζομένων (16-2-2012) και από τις ανακοινώσεις της ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ που ακολούθησαν.
Η «παρεούλα», φίλε Θωμά, αποκτά ευδιάκριτα στοιχεία συμμορίας, με τον γνωστό κουμπάρο  του προέδρου Γ. Ζαχαρόπουλου, με τον υπόλογο και τιμωρημένο με δίμηνο από τον Χιωτάκη υπάλληλο για μαύρο χρήμα (500.000ευρώ, γνωρίζει καλά η συνυπεύθυνη στο καναλιτζάρισμα απεργοσπάστρια) και με δυο-τρεις άλλους έτοιμους για «σέντρα». Δεν ονοματίζω μόνο και μόνο από σεβασμό στη δύσκολη θέση των συγκεκριμένων ατόμων. Άσε, που ο πρώτος  χρησιμοποιείται σαν … δίχως επίγνωση των αποτελεσμάτων των πράξεών του – αν καταγγελθεί… Kαι είναι αρκετά τα όσα ακούγονται στην κασέτα συνεδρίασης του Δ.Σ.
Ο κίνδυνος είναι ορατός. Όσο η Δικαιοσύνη θα έρχεται, τόσο θα θέλουν την «άκρα του τάφου σιωπή».
 Και τα λεφτά είναι πολλά!

Εμείς, θα σωπάσουμε από φόβο;

3) Τρίτος λόγος είναι, πως πρέπει,  επιτέλους, τα πράγματα στον ΕΔΣΝΑ να αρχίσουν να λέγονται με το όνομά τους. Χρόνια τώρα, κάποιοι για «ίδιον όφελος» καταπατούν νόμους, αρχές και Δημόσιο συμφέρον.
Σήμερα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να πράξεις στην αντίθετη κατεύθυνση. Τα «εμείς δεν κατηγορούμε συναδέλφους», της Ασημακοπούλου κι εσένα, ξέχνα τα.



Απάντηση στους «κυρίους» …επί του προσωπικού.

 Οι «κύριοι» Ζαχαρόπουλος και Γκοντόρας με κραυγές και ειρωνικά σχόλια άφησαν «ασαφή» υπονοούμενα για το «πώς» και το «τι» της εργασιακής μου σχέσης με τον ΕΔΣΝΑ.

Πρώτη παρατήρηση. Δεν έχουν καμία «συνδικαλιστική» δουλειά και δεν νομιμοποιούνται από τίποτα και από πουθενά, να πιάνουν εμένα ως πρόσωπο και την εργασιακή μου σχέση στο στόμα τους. Νοιώθω ότι με λερώνουν. Αν, για οποιοδήποτε λόγο, πιστεύουν ότι κάτι στερείται νομιμότητας και ηθικής, οφείλουν ως υπηρεσιακοί παράγοντες να ενεργήσουν τα δέοντα και μόνο υπηρεσιακά και όχι σαν κουτσομπόλες Κατίνες προφορικά (για να έχουν το άλλοθι της παρερμηνείας), παράνομα και σε ακατάλληλο χώρο να προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου. Εγώ, όπως γνωρίζεις φίλε Θωμά, ποτέ μου δεν απέκτησα επαγγελματική σχέση χρησιμοποιώντας κομματικές σημαίες και , το χειρότερο, κομματικές σημαίες ευκαιρίας – πότε δω και πότε κει, πάει το φαγάνικο παπί, λέει ο λαός μας.
Πάντως, δίχως ο σκοπός μου να είναι απολογητικός, για το «πώς» της εργασιακής μου σχέσης ας ρωτήσουν τον υπεύθυνο και «καθ’ ύλιν» αρμόδιο, φίλο τους κύριο Χιωτάκη.

Δεύτερη παρατήρηση. Τώρα, στο «τί» τους απαντώ, ότι παραμένω στη θέση για την οποία έκανα σύμβαση και δεν ήρθα από το ΣΜΑ ή τον ΧΥΤΑ στην Διεύθυνση Οικονομικών ή στο Αυτοτελές Γραφείο Προέδρου.
Όλα αυτά, φίλε Θωμά, τα λέω με πόνο ψυχής, γιατί, όπως γνωρίζεις πολύ καλά, μέσα από το blog μου – κι όχι μόνο – προσπαθώ να αποενοχοποιήσω τους εργαζόμενους από την ιδεολογική εξάρτηση του «πώς βρήκαν δουλειά» -  γιατί και αυτό είναι ένα κόλπο του σάπιου πολιτικού συστήματος της Χώρας μας. Σε κάθε περίπτωση οφείλω να δηλώσω την ξεχωριστή μου εκτίμηση σε κάθε συμβασιούχο συνάδελφο, μα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως στο πρόσωπο μου πλήττονται και αυτοί.
Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση, έτσι;
Δεν οφείλω, στην αυτοεκτίμησή μου πρώτα – πρώτα, να αμυνθώ;
Εσείς, τι θα κάνατε;
Άσε, που δεν είμαι Χριστιανός … «το αγάπα το πλησίον σου» και τα λοιπά.

Τέλος, στο ότι κρεμούσα πανό, για την ελεύθερη πολιτική μου έκφραση δηλαδή, που τόσο πείραξε τον απεργοσπάστη - σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΟΕ ΟΤΑ με την Α. Π. 234 23-2-2012 Ανακοίνωσή της - πρόεδρο του Σωματείου, η απάντηση είναι μία: (Γιατί έχω στον μπ…… μου βιολιά»!

Και κάτι τελευταίο, φίλε Θωμά, εμείς δώσαμε! Ας ρωτήσουν τους Συμβούλους!

                Φίλε Θωμά, τα υπόλοιπα, αν χρειαστεί, προσεχώς.
   
                                                      Σ. Κουτσογιάννης


Υ.Γ. α) Είχα πει: Οι φίλοι να αποσύρονται.
         β) Είχα πει: Λαγός την φτέρη … κούναγε … κακό  … στην κεφάλα του!
         γ) Απειλές δεν δεχόμαστε, όπως κατά το παρελθόν.

23/2/12 9:22 μ.μ.













ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ56.


 Δεύτερη ανοικτή επιστολή προς Θ. Μπιζά, τα παιχνίδια μιας μνημονιακής ΠΑΣΚΕ και οι αποδείξεις της κλιμάκωσης της βίας της μνημονιακής ΠΑΣΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΔΣΝΑ.


Ο επικεφαλής της μνημονιακής ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ξεναγεί τον άνθρωπο, που πούλησε τον ελληνικό λαό και τη χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους στις εγκαταστάσεις του ΕΔΣΝΑ
α) Τα γεγονότα. Επί σειρά μηνών, φίλε Θωμά, εσύ και η Ασημακοπούλου υφίστασθε μία άνευ προηγουμένου λεκτική βία συνοδευόμενη από απαξιωτικές, δυσφημιστικές και υβριστικές εκφράσεις. Οι δύο κασέτες από Δ. Σ. του σωματείου των εργαζομένων και οι ανακοινώσεις της ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ αποδεικνύουν του λόγου μου το αληθές.
Το γεγονός αυτό για χάρη κάποιας – ακατανόητης για μένα – συνδικαλιστικής και υπηρεσιακής συναδελφικότητας το είχατε … περίπου συνηθίσει, δίχως να τους πατήσετε εκεί  που μπορούσατε. Γιατί μπορούσατε! Επ’ αυτού πιο κάτω θα γίνω σαφέστερος. Όμως, από τις 13-2-2012 τα πράγματα ξέφυγαν και κατάντησαν ιδιαίτερα επικίνδυνα για σένα και την Ασημακοπούλου.
Αλλά ας πάρουμε τα γεγονότα με τη χρονική τους σειρά.
Στις 13-2-2012 συνεδρίαζε το Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ (Σγουρός, Περιφερειακοί σύμβουλοι μέλη του Δ. Σ. και οι Σύμβουλοι από τον Ά βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δήμαρχοι και λοιποί Σύμβουλοι).
Η ΠΟΕ ΟΤΑ επειδή διαφωνούσε με το περιεχόμενο της θεματολογίας της συνεδρίασης (ΣΔΙΤ, προτεινόμενες τεχνολογίες επεξεργασίας απορριμμάτων και διαδικασίες) είχε κηρύξει στάση εργασίας και καλούσε τους εργαζόμενους έξω από τον χώρο συνεδρίασης με αντικειμενικό σκοπό την εμπόδιση της εισόδου των Συμβούλων, ώστε να μην υπάρχει απαρτία και να μην ληφθεί καμία απόφαση. Έτσι κι έγινε.
Ο πρόεδρος του Σωματείου των υπαλλήλων του ΕΔΣΝΑ καθ’ όλη την διαδικασία της κινητοποίησης των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (προ, κατά την διάρκεια και μετά) λειτούργησε απεργοσπαστικά. Δεν συγκάλεσε Δ.Σ. Σωματείου ως όφειλε, δεν ενημέρωσε τους εργαζόμενους, δεν έκλεισε τους εργασιακούς χώρους του ΕΔΣΝΑ (ΧΥΤΑ, ΣΜΑ, κτίριο γραφείων) και στο τέλος υιοθέτησε την απεργοσπαστική συμπεριφορά δύο εργαζόμενων.
Κατά την διάρκεια του αποκλεισμού του χώρου συνεδρίασης του Δ. Σ. του ΕΔΣΝΑ (Σγουρός και λοιποί) από τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δύο εργαζόμενοι του ΕΔΣΝΑ – η μία είναι η φανατικότερη οπαδός του «κυρίου» Ζαχαρόπουλου εντός και εκτός των Γενικών Συνελεύσεων (π.χ. εργασιακός χώρος γραφείων, για να μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου) – προσπάθησαν με θράσος να σπάσουν τις ανθρώπινες αλυσίδες εμπόδισης εισόδου στο χώρο συνεδρίασης και να εισέλθουν για υπηρεσιακές εργασίες (απεργοσπασία σε όλο της το μεγαλείο).
Όπως ήταν φυσικό εμποδίστηκαν σωματικά και έπεσαν από τα χέρια της μιας υπαλλήλου το κουτί με τα έγγραφα που κρατούσε.
Από εκείνη τη στιγμή άρχισε το θέατρο του παραλόγου που γρήγορα μετεξελίχτηκε σε οργανωμένο σχέδιο κλιμακούμενης βίας σε βάρος εσένα, φίλε Θωμά, και της Ασημακοπούλου.
Η κυρία Σουλιώτη (η μία από τις δύο απεργοσπάστριες, η φανατικότερη οπαδός του «κυρίου» Ζαχαρόπουλου εκείνη τη στιγμή άρχισε να φωνάζει για τραμπούκους της Ασημακοπούλου και πως χτυπήθηκε. Η άλλη απεργοσπάστρια, η κυρία Σταθοπούλου έλεγε πως και αυτή χτυπήθηκε.
Από τότε και μέχρι τις 16-2-2012 ημέρα συνεδρίασης του Δ. Σ, του Σωματείου των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ το σενάριο είχε διαμορφωθεί ως εξής:  Οι τραμπούκοι της Ασημακοπούλου έδρασαν, ο Μπιζάς χτύπησε δύο συναδέλφισσες, και για την μη πληρωμή των εργαζομένων το χρεώνεται η Ασημακοπούλου. Το επίφοβο της υπόθεσης – ήταν και είναι – πως με θράσος χιλίων πιθήκων οι επικεφαλείς  της μνημονιακής ΠΑΣΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ δεν αρκέστηκαν στην προφορική διακίνηση του σεναρίου. Σε προκήρυξη της η μνημονιακή ΠΑΣΚΕ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ στις 15-2-2012 μεταξύ άλλων ανατριχιαστικών και δεκάδων προσβλητικών χαρακτηρισμών, γράφουν τα εξής αναφερόμενοι σε σένα, φίλε Θωμά: «Βέβαια τελευταία έχετε επιδοθεί και σε νέο άθλημα, που έχει να κάνει με προπηλακισμούς εναντίον συναδέλφων και μάλιστα γυναικών. Ντροπή και μόνο ντροπή»!!! Ναι, φίλε Θωμά, με τρία θαυμαστικά!
Και αμέσως πάρα κάτω, για να είναι νωποί στη μνήμη οι προπηλακισμοί από εσένα «άνανδρο τέρας», φίλε Θωμά, γράφουν, με κεφαλαία παρακαλώ: «ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.  ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΕΣΥ»!!
Με λίγα λόγια , φίλε Θωμά, σπρώχνουν και υποδεικνύουν στα τσιράκια τους και σε όσους επαγγελματίες μπράβους έχουν γύρω τους, να σας σπάσουν στο ξύλο γιατί σας αξίζει.
Αλλά το επικίνδυνο αστείο δεν τελειώνει εδώ. Αμέσως μετά – ξέροντας πως αυτό που κάνουν είναι προβοκάτσια και μάλιστα αιματηρή – για να σας αφοπλίσουν προκαταβολικά – από το τίποτα και απότομα γράφουν: «Η προβοκάτσια σε βάρος του Προέδρου του Σωματείου μας που συστηματικά κάνετε…». Και συνεχίζουν δίχως να ονομάζουν πια - δήθεν έστω – προβοκάτσια κάνετε στον πρόεδρό τους. Σε απλά ελληνικά, είναι η αιματηρή προβοκάτσια που συστηματικά έκτισαν και κτίζουν που τους  αναγκάζει, συνειρμικά, να την δικαιολογήσουν εκ των υστέρων. Ουσιαστικά, παραδέχονται το τί σχεδίαζαν και σχεδιάζουν: Ξυλοφόρτωμα άγριο και των δύο! Τουλάχιστον!
Η επόμενη εξέλιξη είναι καταγεγραμμένη σε κασέτα κι έτσι δεν χρειάζεται η πλήρη καταγραφή των συμβάντων και αφορά την συνεδρίαση του Δ. Σ. του Σωματείου των εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ στις 16-2-2012. Το τί οχετοί άνοιξαν και το τί ακούσατε δεν περιγράφεται και ιδιαίτερα εσύ, φίλε Θωμά. Κάποιος θρασύδειλος - δεν γνώρισα τη φωνή του - με την ασυλία που του έδινε η δομημένη ισχύς της «ομάδας» του, αλλά και τουλάχιστον ένας επαγγελματίας μπράβος της παρέας, έφτασε στο σημείο να πει ότι «φοράς φουστάνια» και άλλα τέτοια … ευγενικά ανωτέρου επιπέδου... νυκτερινού ! Δεν γνωρίζει ο αντικοινωνικός σαλτιμπάγκος ότι και τα λυσσασμένα σκυλιά είναι άφοβα, μα δεν είναι άντρες; Είναι λυσσασμένα σκυλιά! Άντρας είναι αυτός που - και με φόβο πάρα πολλές φορές -δεν λιποτακτεί από τα χαρακώματα που έχει ταχτεί. Κι εσύ Θωμά – και γι αυτό είμαι περήφανος που σε γνώρισα – δεν λιποτάκτησες! Έκατσες μέχρι το τέλος δίνοντας – την άνιση πολλές φορές – μάχη των ιδεών απέναντι στη εκφοβιστική ή ωμή βία της αγέλης των τσακαλιών. Κατάγγειλες από την πρώτη στιγμή τα ψέμματα και στάθηκες όρθιος με την αρμόζουσα αξιοπρέπεια του μαχητή.
Μόνο και μόνο γι’ αυτό σε χαρακτηρίζω φίλο μου και, επ’ ευκαιρίας, παρακαλώ να αποδεχτείς τον χαρακτηρισμό μου.
Παρόλα αυτά, παρόλη την τρομοκρατία και τον παραλίγο ξυλοδαρμό σου, μέσα από την διαδικασία του Δ. Σ. το σενάριό τους κατέρρευσε. Η μεν κυρία Σουλιώτη – παλιά καραβάνα στα συνδικαλιστικά - κράτησε πισινή για αύριο. Παραδέχτηκε πως δεν ήσουν εσύ που «τραμπούκισες» πάνω της αλλά ο συνδικαλιστής της ΠΟΕ ΟΤΑ Τράγκας. Μαζί, βέβαια με αυτό κατέρρευσε και ο μύθος για τους μπράβους της Ασημακοπούλου (ο Τράγκας ανήκει σε άλλον πολιτικοϊδεολογικό και συνδικαλιστικό χώρο από τον δικό «σας») καθώς, επίσης, κατέρρευσε και ο μύθος ότι δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι από τις δικές σας υπαιτιότητες - γιατί τα χαρτιά από τα χέρια δεν τα πήρατε εσείς αλλά άλλοι, αν υπήρχαν εντάλματα πληρωμής!
Λες και - αν απουσιάζατε εσείς- δεν θα συνέβαιναν στις απεργοσπάστριες τα ίδια και χειρότερα!
Η δε κυρία Σταθοπούλου, άπειρη στα συνδικαλιστικά, προφανώς τα ‘χασε από την τροπή των πραγμάτων, και δήλωσε – ψευδώς πάλι – ότι την έσπρωξες. Αυτή δεν έχει μάθει ακόμα πως σε βάθος χρόνου αναποδογυρίζουν οι καταστάσεις. Δεν φύλαξε πισινή. Μάλλον, λόγω των συνθηκών που η ίδια διαμόρφωσε ως Προϊσταμένη στο Αυτοτελές Γραφείο Προέδρου, οι καυτές πατάτες που την καίνε, δεν την άφησαν να σκεφτεί νηφάλια. Επέλεξε να οικοδομήσει των ακρογωνιαίο λίθο, ή καλύτερα τον μόνο λίθο που πάνω του κτίστηκε το παραλίγο λιντσάρισμά σας στις 16-2-2012 και ίσως το «ολοκληρωμένο» λιντσάρισμά σας στο μέλλον. Για να γίνω πιο σαφής, φίλε Θωμά, θα χρησιμοποιήσω τα λόγια μιας συναδέλφου σε έναν διάλογο περί του θέματος στα κεντρικά γραφεία: «Πες», έλεγε, «πως όντως, ο Μπιζάς την έσπρωξε. Βλέπεις, χριστιανή μου, τα πράγματα να εκτροχιάζονται. Είδες ότο ο κουμπάρος του Ζαχαρόπουλου, ο γνωστός, που παρότι είναι έξω με εγγύηση, ο Χιωτάκης τον έκανε και Επόπτη στην Χωματερή και τσεπώνει εκατοντάδες ευρώ για νυχτερινές υπερωρίες, επιτίθεται στον άνθρωπο. Πάει μπροστά του και το παίζει ανθρωπιστής και Ιππότης. Και τι του λέει; Άκου θράσος! Πως αν ήταν αυτός δεν θα έδερνε ο Μπιζάς τις γυναίκες! Ποιός; Αυτός! Και η, δήθεν χαζή, Χριστίνα έκανε πως δεν καταλάβαινε, και επέμενε πως ο Μπιζάς την έσπρωξε. Και ψέματα λες κυρά μου σε τέτοιες περιπτώσεις. Στημένη την είχαν στην Ασημακοπούλου και στον Μπιζά. Αν δεν είχαμε μαζευτεί μερικοί από τα γραφεία θα τους έδερναν τους ανθρώπους»!
Παρότι, λοιπόν το σενάριό τους κατέρρευσε, ο Ζαχαρόπουλος, η συμμαχία του και οι ευκαιριακοί του σύμμαχοι, δεν συμμαζεύτηκαν. Αντίθετα, συνεχίζουν να οξύνουν τα πνεύματα, συνεχίζουν να λένε τα ίδια και χειρότερα στους χώρους εργασίας του ΕΔΣΝΑ. Εσύ τα γνωρίζεις καλύτερα από πρώτο χέρι στο ΣΜΑ. Εγώ θα αρκεστώ να αντιγράψω το 4ο θέμα συζήτησης της Γενική Συνέλευσης εργαζομένων, το οποίο το πρότεινε η ΠΑΣΚΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Αντιγράφω επακριβώς: «Προπηλακισμός συναδέλφων από συνδικαλιστές και λήψη απόφασης».
Γεγονός που οδήγησε στην «καταδίκη» σου, μέσα από τον ρουσφετολογικό μηχανισμό ελέγχου των εργαζομένων, από το 15% των εργαζομένων,  φίλε Θωμά, στην Γ. Σ. την Πέμπτη 23-2-2012  - μαζί με τον συνδικαλιστή της ΠΟΕ ΟΤΑ Τράγκα. Από δω και πέρα, ο επικεφαλής της μνημονιακής ΠΑΣΚΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – και επίσημα με απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, απεργοσπάστης - μπορεί να ζητά για λόγους άμυνας την προστασία των ΜΑΤ.

 Το ξεπούλημα του ΕΔΣΝΑ έχει σχεδιαστεί άψογα.

Φίλε Θωμά, τα υπόλοιπα, αν χρειαστεί, προσεχώς.

Σ. Κουτσογιάννης

25/2/12 1:29 μ.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου