Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Λεκτική "κωλοτούμπα" από τον Αρχικωλοτούμπα μήπως και τσιμπήσεο κανένας μαλάκας! (Ψηφουλάκια είναι αυτά)!

«Δεν ψηφίζω τα μέτρα, δεν αποσύρω τους υπουργούς»

«Eάν θέλει ο πρωθυπουργός να κρατήσει τους υπουργούς μου εγώ δεν θα τους αποσύρω», ανέφερε ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα μέτρα.


O κ. Καρατζαφέρης παράλληλα «πέταξε το μπαλάκι» στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, λέγοντας ότι είναι στο χέρι του να κρατήσει το σχήμα ως έχει, να αναλογιστεί ποιους χρειάζεται και ποιους όχι, ή εάν θα προχωρήσει στη σμίκρυνση του κυβερνητικού σχήματος «καθώς τώρα δεν είναι ευέλικτο» και να βάλει τεχνοκράτες σε αυτό. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. επανέλαβε ότι στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο ίδιος στην αρχή της συνέντευξης ξεκαθάρισε ότι δεν ανέχεται «την ταπείνωση της Ελλάδας, ακόμα και αν πεινάω».

Ασκησε δριμύτατη κριτική στο Βερολίνο, λέγοντας ότι το ίδιο (με τις χώρες-δορυφόρους του) έχει αντικαταστήσει τους θεσμούς και τις λειτουργίες της Ένωσης.  

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου