Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ηράκλειο: Κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τετάρτης


Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Ιεράπετρας, ΟΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΑΣ «ΗΣΙΟΔΟΣ», ΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ και Σ. ΑΝΘΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ απευθύνουν κάλεσμα για το συλλαλητήριο για την υγεία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο.Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: 


«Συνάδελφοι αγρότες

Για άλλη μία φορά, ξεδιάντροπα και ανήθικα τα παπαγαλάκια αυτής της άθλιας κυβέρνησης άρχισαν να σπέρνουν τη φημολογία για το οριστικό κλείσιμο του νοσοκομείου μας.

Στον βωμό των ξένων συμφερόντων αλλά και των εγχώριων μεγαλοκαρχαριών, απαιτούν να θυσιαστεί το μοναδικό νοσοκομείο της νότιας Κρήτης, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή των χιλιάδων κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.

Επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και χωρίς να εμπιστευόμαστε τα καθησυχαστικά ψέματα και τον πολιτικαντισμό των αρμοδίων, είναι στο χέρι μας, να υψώσουμε το ανάστημά μας και να τους αναγκάσουμε να σταματήσουν αυτές τις βάρβαρες και απάνθρωπες μεθοδεύσεις.

Οι γιατροί και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας αποφάσισαν να αντισταθούν μαχητικά και οργανώνουν για την Τετάρτη 29/2 στο Ηράκλειο ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ όλες και όλους, να συμπαρασταθούμε δυναμικά και να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί, στο πλευρό τους. Έχουμε ηθική υποχρέωση να εξασφαλίσουμε και να διαφυλάξουμε το δικαίωμα στη ζωή και το μέλλον των παιδιών μας.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ!!!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

Συγκέντρωση για αναχώρηση στο Δημαρχείο Ιεράπετρας στις 9:00 το πρωί».


Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου