Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

(Το ρεζίλι του Καρατζαφύρερ έλεγε στο χουντο-βασιλικο-καναλό τους - σύμφωνα με δικές του πηγές - ότι στην ομάδα της επίθεσης 5-6 ήσαν μετανάστες)!!! Αλλη μια φορά έγιναν ρόμπα τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια

Για άλλη μια φορά έγιναν ρόμπα τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της ασφάλειας και το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι τους κάνει ρεζίλι ο μπάτσος, συγκεκριμένα ο διοικητής της τροχαίας Αθήνας Γιώργος Διαμαντόπουλος, που με αυτόν πρωταγωνιστή έστησαν ένα ολόκληρο εγκεφαλικό αφήγημα.

Για «ομάδα μπαχαλάκιδων που ξυλοκόπησε τον αστυνομικό» έκανε λόγο η τηλεόραση του Αλαφούζου, για«4-5 κουκουλοφόρους» μιλούσαν οι «έγκυρες» δημοσιογραφικές ιστοσελίδες και τραβούσε σε μήκος όλο αυτό το παραμύθι.


Κι όταν σήμερα το μεσημέρι χρήστης του διαδικτύουισχυρίστηκε με ανάρτησή του στο indymedia ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό το οποίο δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ένας λεκτικός διαξιφισμός που εξελίχθηκε σε χειροδικία μεταξύ ενός πολίτη και του αστυνομικού εμείς κρατήσαμε επιφυλάξεις για τα γραφόμενα του.

Ηρθε όμως σήμερα το απόγευμα ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm επιβεβαίωσε απόλυτα τον αρθρογράφο του indymedia. 
Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη ο κυβερνητικός αξιωματούχος μετέφερε την συνομιλία που είχε με τον τραυματισμένο αστυνομικό. Επί λέξη τα λεγόμενα του υπουργού: «Μου είπε –σ.σ ο Διαμαντόπουλος- ότι ένα άτομο  απομακρύνθηκε από τους διαδηλωτές και πήγε και τον χτύπησε»! 

Δεν έχουμε φυσικά απαίτηση να ζητήσουν συγνώμη για τις ανακρίβειες, τα ψέματα καλύτερα, που έγραφαν και έλεγαν τόσες μέρες οι «λειτουργοί» της δημοσιογραφίας.
Απλώς θυμηθήκαμε μια περίπτωση που είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια με την δημοσιοκάφρο Μίνα Καραμήτρου,απ’ τα πιο πιστά παπαγαλάκια των μπάτσων. Ακριβώς η ίδια κατάσταση συνεχίζεται και σήμερα.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/08/blog-post_175.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου