Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

(Μη βγάλεις εύκολα συμπεράσματα)! Θύμα χάκινγκ ο Τζορτζ Σόρος- <<ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΒΙΑΙΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2.500 ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Θύμα χάκινγκ ο Τζορτζ ΣόροςΟ Ουγγροαμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, πρόεδρος του Soros Fund Management και του Ινστιτούτου Ανοιχτής Κοινωνίας (και υποστηρικτής της Χίλαρι Κλίντον), έπεσε θύμα των χάκερς! Εκατοντάδες εσωτερικά έγγραφα και προγράμματα πολλαπλών τμημάτων από τα 50 και πλέον παγκόσμια και περιφερειακά ιδρύματα του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία, έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
Πρόκειται συγκεκριμένα για 2.500 έγγραφα που βγήκαν στη φόρα από την ομάδα των DC Leaks. Η DC Leaks, είναι μια ομάδα χάκερ, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως αμερικανοί ακτιβιστές, που σέβονται και εκτιμούν την ελευθερία του λόγου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

​Πρόκειται για 2.500 έγγραφα που βγήκαν στη φόρα από την ομάδα των DC Leaks. Η DC Leaks, είναι μια ομάδα χάκερ, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως αμερικανοί ακτιβιστές, που σέβονται και εκτιμούν την ελευθερία του λόγου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Η ομάδα της "DC Leaks" αναφέρει στο εισαγωγικό της σημείωμα, σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύει, για το συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας το εξής: «Σας παρουσιάζουμε τα προγράμματα εργασίας, τις στρατηγικές, τις προτεραιότητες και τις άλλες δραστηριότητες του Σόρος».
Σύμφωνα με το κομμάτι αυτό, ο Τζόρτζ Σόρος -ένας από τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο- «κρύβεται πίσω από κάθε επανάσταση και πραξικόπημα σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 25χρόνια». Αυτή η διαρροή γίνεται από τους ακτιβιστές σύμφωνα με το «Network» της «DCLeaks», διότι «πρέπει να βγει όλη η αλήθεια για τη διαδικασία λήψης αποφάσεων που ακολουθούν οι ΗΠΑ στην στρατηγική, που χαράσσουν στην πολιτική τους όπως και για τα κυρίαρχα στοιχεία στην αμερικανική πολιτική ζωή».  
Φωτογραφία από τη σελίδα της DS Leaks.
Φωτογραφία από τη σελίδα της DS Leaks.

Τα αρχεία είναι κατηγοριοποιημένα βάση γεωγραφικής περιοχής (ΗΠΑ, Ευρώπης, Ασίας, Λατινικής Αμερικής, Αφρικής), όπως επίσης όμως και θεματικά (Παγκόσμια Τράπεζα και Προεδρικών γραφείων) και αναφέρονται στην περίοδο 2008- 2016. Οι χάκερ φαίνεται ότι είχαν αποκτήσει πρόσβαση «στο εσωτερικό δίκτυο των μεγαλύτερων ινστιτούτων του Σόρος» αποκαλύπτοντας έτσι αρκετά ευαίσθητα έγγραφα και προγράμματα. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτεται, ένας κατάλογος οργανώσεων, που χαρακτηρίζονται ως εχθρικές προς το Σιωνισμό και τις οποίες φέρεται να τις χρηματοδοτεί ο ίδιος.
Μια από αυτές, το Νομικό Κέντρο για τα Δικαιώματα των Αραβικών Μειονοτήτων στο Ισραήλ, έλαβε επιχορήγηση $ 400.000 το 2014-15 και 14 πρόσθετες επιχορηγήσεις από το 2001 συνολικού ύψους $ 2.688.561!
Επιπροσθέτως, σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν ο κ. Σόρος στηρίζει την «NIF». Πρόκειται για «ένα κάλπικο κίνημα κοινωνικής διαμαρτυρίας» με τους «Liels» να αποκαλούνται, οι τελικοί μυημένοι. Το πρόγραμμα αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την ισραηλινή αριστερά καθώς η ΝΙF αποτελεί μητρική οργάνωση της αριστεράς στο Ισραήλ (πάντα σύμφωνα με την DS Leaks). Το Εργατικό Κόμμα είχε αποξενωθεί από την κύρια ομάδα μεταναστών του Ισραήλ, αλλά και από θρησκευτικές ομάδες της χώρας και τώρα σύμφωνα με τις διαρροές, ο Σόρος θέλει να το αναζωογονήσει. 
Προϊόν φωτομοντάζ. Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του ίντερνετ μετά τις διαρροές των εγγράφων.
Προϊόν φωτομοντάζ. Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του ίντερνετ μετά τις διαρροές των εγγράφων.

Στο μεταξύ θυμίζουμε ότι «σύμφωνα με την υπηρεσία της διεθνούς οργάνωσης καταγγελίας δυσλειτουργιών, το σχέδιο του Οργανισμού των ΗΠΑ για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID ) «που στόχευε τη Ρωσία» μέσω των “πάναμα papers” «και κυρίως τον Πρόεδρο Πούτιν, είχε χρηματοδοτηθεί από το ταμείο George Soros» σύμφωνα με το «WikiLeaks», λέγοντας ότι η χρηματοδότηση μιας τέτοιας επίθεσης της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αποτελούσε «το πρώτο σοβαρό πλήγμα για την ακεραιότητά του χαρακτήρα του».
Οι οργανώσεις πάντως και τα ιδρύματα που ανήκουν στο Τζορτζ Σόρος, έχουν ανακηρυχθεί ως «ανεπιθύμητα» στη Ρωσία καθώς «οι δραστηριότητες των ινστιτούτων αποτελούν ένα είδος απειλής για την συνταγματική τάξη της Ρωσίας και για την εθνική ασφάλεια της χώρας». Ο Τζορτζ Σόρος έχει απαντήσει σε αυτό λέγοντας ότι ο Πούτιν επιθυμεί να διαιρεθεί η Ευρώπη, για να προσκομίσει οικονομικά οφέλη. 

Αναμένεται η ανάλυση και των υπόλοιπων δεδομένων που αποκαλύφθηκαν...

Επιμέλεια: Φάνης Επιτροπάκης
http://www.zougla.gr/kosmos/article/o-rolos-tou-soros-sto-pagosmio-ikonomiko-gignes8e-ke-i-sxesi-tou-me-to-israil-ke-ti-rosia



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου