Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Μπραβιλίκια, μαφίες, ναρκωτικά, δουλειές της νύχτας εν γνώσει της ΕΛΑΣ η δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής



Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος μελών της ναζιστικής Χρυσής Αυγής φέρνει στην δημοσιότητα δημοσίευμα της εφημερίδας Real News. Σύμφωνα με το δημοσίευμα δυο άτομα τα οποία φέρονται να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα για την οργάνωση του Μιχαλολιάκου «κελάηδησαν» κατά την ανάκρισή τους και καίνε τους πρώην ομοϊδεάτες τους με τις καταθέσεις που έδωσαν στις ανακρίτριες.


Τα πρώην μέλη της Χ.Α κατάγγειλαν ότι , «όλα τα στελέχη-οργανωμένα επίσημα μέλη του Κόμματος του Μιχαλολιάκου που αποτελούνε τον "σκληρό πυρήνα" είναι μπλεγμένα σε ιστορίες με υπόκοσμο, μπραβιλίκια, μαφίες ναρκωτικά, δουλειές της νύχτας εν γνώσει της ΕΛΑΣ, η οποία κάνει τα στραβά μάτια αν και γνωρίζει τα πάντα, γιατί πέφτει μοιρασιά σε χρήμα και πληροφορίες... 

Ποιος δεν γνωρίζει τον διαμερισματικό σύμβουλο του Μιχαλολιάκου στην Αθήνα, Χ.Α., που επίσημα είναι σωματέμπορος και ιδιοκτήτης πορνείων στην οδό Φυλής Ποιος δεν ξέρει τον Μ. τον λιμενικό από τον Πειραιά, που βγάζει στο κλαρί στο λιμάνι γυναίκες Στην Κρήτη ο αρχιμπράβος-αρχινονός Σ.Κ. με τα εκεί "παλικάρια" του πουλάει πρέζα και προστασία στα μαγαζιά, μαζί και αναβολικά στο γυμναστήριό του. Την ίδια δουλειά κάνει και ο Κ. στην Πάτρα, μαζί με τον Χ.Ρ. που οπλοφορεί παράνομα και τον Γ.Σ., γνωστό πρεζέμπορα και "βαποράκι" των κατασχεμένων της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών. Από κοντά και τα μπατσάκια Τ., Κ., Α., και άλλα "αστεράκια" της ΕΛΑΣ, μαζί με τον Κ., τον Ι.Σ. και άλλους μπράβους του υποκόσμου και της νύχτας».


Στη δικογραφία, που πλέον βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος έως τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να έχει έτοιμη την πρότασή του προς το Δικαστικό Συμβούλιο, εμπεριέχονται και τα στοιχεία από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Μεταξύ των φωτογραφιών που βρέθηκαν αποθηκευμένες είναι και αυτή που δείχνει την κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής να ποζάρει στον φακό χαιρετώντας ναζιστικά. Μία φωτογραφία που φαίνεται να έχει τραβηχτεί στη Μάνη το καλοκαίρι του 2010.

Στο αρχείο της η Ουρ. Μιχαλολιάκου διατηρούσε κι άλλες φωτογραφίες με μέλη που χαιρετούν ναζιστικά, πορείες της Χρυσής Αυγής όπου τα μέλη φορούν κράνη και κρατούν ρόπαλα, ενώ, σύμφωνα μετιςπαρατηρήσειςτων πραγματογνωμόνων,οχρήστηςχρησιμοηοιού-σε την ονομασία «psycho killer», δηλαδή ψυχοπαθής δολοφόνος.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/08/blog-post_60.html


1 σχόλιο:

  1. Μόλις πιάνουν οι κολοσφυξούρες βγαίνει ένα ένα στα φόρα αυτά τα γνωρίζουν όλοι εδώ και χρόνια ας βιαστούν μόνο όλο το κοινοβούλιο πριν είναι πολλή αργά και ιδίως για την Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή