Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Οι πολλές υποκλίσεις σε δανειστές στέρησαν από τον Σαμαρά τον σημερινό εκκλησιασμό



Σύμφωνα με τα τοπικά site, eleftheriaonline και tharrosnews, ο πρωθυπουργός αισθανόταν πόνους στη μέση και παρέμεινε ξαπλωμένος στο δωμάτιο του στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, όπου διαμένει με τη σύζυγό του. Έτσι δεν τα κατάφερε να παραστεί στην σημερινή πανηγυρική λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου,και το εκκλησίασμα στερήθηκε την εμπειρία να δει τον Έλληνα Πρωθυπουργό να ψέλνει καταπληκτικά!

Τα site αναφέρουν ότι αιτία των πόνων στην μέση είναι το χθεσινό μπάνιο του Σαμαρά στην θάλασσα. Κορυφαίοι ορθοπεδικοί μας ανέφεραν όμως, ότι αδίκως κατηγορείται η δόλια θάλασσα, αφού όπως λένε οι υποκλίσεις Σαμαρά σε Μέρκελ, Σόιμπλε, Ρεν, τρόικες είναι η πραγματική αιτία. Μάλιστα επισημαίνουν, ότι μετά από δύο χρόνια συνεχών υποκλίσεων, θα πρέπει να λέμε πάλι καλά που απλά παρουσίασε έντονες ενοχλήσεις, αφού θα μπορούσε να σκεβρώσει μόνιμα ήδη!

Πληροφορίες λένε, ότι για να προφυλαχθεί από μόνιμη βλάβη ο Αντώνης Σαμαράς, το επόμενο διάστημα μέχρι να τον στείλει ο Ελληνικός λαός σπίτι του, θα αφήσει τις υποκλίσεις στον Ευάγγελο Βενιζέλο!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/08/blog-post_926.html#ixzz3ATwTwlhX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου