Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Δύο απόπειρες αυτοκτονίας σ' ένα 24ωρο στη Ρόδο!

Δύο απόπειρες αυτοκτονίας σ' ένα 24ωρο στη Ρόδο!
Δύο νέες απόπειρες αυτοκτονίας από νεαρές γυναίκες στη Ρόδο, μέσα σ' ένα 24ωρο έχουν θορυβήσει την ΕΛΑΣ, που αντιμετώπισε την 12η Αυγούστου ακόμη ένα περιστατικό με παρολίγον αυτόχειρα μια 17χρονη.


Ειδικότερα, μια 31χρονη διαβητική, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της πάθησης της, φέρεται να έλαβε συγκεκριμένα μεγαλύτερη δόση ινσουλίνης με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Ευτυχώς μετά την έγκαιρη παρέμβαση των ιατρών επανέκαμψε και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Πλέον, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά σε μια 30χρονη γυναίκα η οποία έλαβε μεγάλη ποσότητα χαπιών ευρισκόμενη σε απόγνωση εξαιτίας συναισθηματικών προβλημάτων. Μεταφέρθηκε σε Κέντρο Υγείας και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για προληπτικούς λόγους. Και για τα δύο περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα οικεία αστυνομικά τμήματα.

Πηγή: dimokratiki.gr


http://www.zougla.gr/greece/article/dio-apopires-aftoktonias-s-ena-24oro-sti-rodo


1 σχόλιο:

  1. ορίστε το τρέλαναν το κόσμο είναι που είναι ο καθένας με τα προβλήματα του του δώσανε και μια οικονομική τσεκουριά στο κεφάλι και τον απόκαναν αλήθεια μήπως αυτό ήθελε να κάνει ο Αβέρωφ με το βιβλίο που είχε γράψει τότε φωτιά και τσεκούρι και το εφάρμοσε ο μαθητής του ο Σαμαράς γιατί αυτός δεν πρόλαβε αθάνατη ροζαλία τι μπουμπούκια έβγαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή