Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Τελικά, ποιος μπορεί να κοιμάται ήσυχος σε μια Ελλάδα που την κυβερνά ένας Σαμαράς με την παθιασμένη υποστήριξη ενός Ψυχάρη;



Ο Τρελαντώνης... αγκαλιά με τη Διαπλοκή...
Είναι αυτό που λέμε...

«τι ανάγκη έχομε πλέον από μάρτυρες;»... Δεν χρειάζονται ούτε λόγια πολλά ούτε επιχειρήματα ούτε πληθώρα αποδείξεων, για να καταλάβουμε ότι ο Τρελαντώνης της Συγγρού και του Μαξίμου είναι ο πλέον διαπλεκόμενος, ξεπουλημένος, αμοραλιστής και ξευτιλισμένος πρωθυπουργίσκος όλων των εποχών.
Ουδέποτε πολιτικός επέδειξε τέτοια δουλικότητα και υποταγή στις πάσης φύσεως ορέξεις και επιθυμίες των αντεθνικών και αντιλαϊκών συμφερόντων, προκειμένου να αναρριχηθεί και να παραμείνει γαντζωμένος στην εξουσία. Ουδέποτε. Γιατί το ανθρωπάριο αυτό, που λέγεται Αντωνάκης Σαμαράς, συμμάχησε ανίερα με τους πάντες, ακόμη και με τους παραδοσιακούς εχθρούς της παράταξης που υποτίθεται πως εκπροσωπεί.
Και το πιο εκκωφαντικό και συνάμα προκλητικό παράδειγμα είναι ο Mr. Διαπλοκή, ο Σταύρος Ψυχάρης του ΔΟΛίου συγκροτήματος. Ο άνθρωπος που από το 1974 μέχρι και το 2009 υπήρξε ο πιο σφοδρός πολέμιος της Κεντροδεξιάς και της Νέας Δημοκρατίας. Ο στυλοβάτης του παπανδρεϊσμού και της «Αλλαγής», ο μεγάλος υβριστής και συκοφάντης του Καραμανλή, του Μητσοτάκη, του Έβερτ και πάλι του Καραμανλή. Μονάχα στον... Αντωνάκη βρήκε τον... ιδανικό «ηγέτη» ο Σταυράκος, τον οποίο στηρίζει με νύχια και με δόντια, με όλα τα δόλια μέσα προπαγάνδας και ψεύδους που διαθέτει και ελέγχει.
Κάθε κείμενο του Ψυχάρη στο ΒΗΜΑ, κάθε άρθρο, είναι ένας αρρωστημένος ύμνος στον Πρωθυπουργό της Διαπλοκής και της Προδοσίας, τον Τρελαντώνη Σαμαρά. Εμετικά παραληρήματα ενός ΔΟΛιου νταβατζή, που το μόνο που εκπροσωπεί είναι η ιδιοτέλεια και το συμφέρον του. Ενός σεσημασμένου «πασοκάνθρωπου» και «σημιτάνθρωπου», που ξαφνικά είδε το... φως το αληθινό στον εκφραστή της Ακροδεξιάς και του Λαϊκισμού, τον Σαμαρά!
Πόσο πείθουν όλα αυτά; Πόσο εφησυχασμένοι μπορούμε να είμαστε;
Τελικά, ποιος μπορεί να κοιμηθεί ήσυχος και αμέριμνος σε μια Ελλάδα που την κυβερνά ένας Σαμαράς με την παθιασμένη υποστήριξη ενός Ψυχάρη;...


Read more: http://newdefrejus.blogspot.com/2013/02/blog-post_7814.html#ixzz2KcdSJcje
Follow us: @NovusDeFreJus on Twitter | novusdefrejus on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου