Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Πύργος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το σχέδιο «Αθηνά»Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Πύργου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί κάτοικοι και σπουδαστές, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας που οργάνωσε το συντονιστικό πολιτών Πύργου κατά του σχεδίου «Αθηνά».Οι συγκεντρωμένοι τόνισαν πόσο σημαντική είναι η παραμονή των Τ.Ε.Ι στον Πύργο και η διατήρηση του γνωστικού αντικειμένου των σχολών.

Το πρωί, τα μέλη του συντονιστικού πολιτών Πύργου επισκέφθηκαν καταστηματάρχες και τους ενημέρωσαν για τη σημερινή συγκέντρωση, προτρέποντάς τους να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να λάβουν μέρος σ' αυτήν. Αρκετοί καταστηματάρχες αντέδρασαν θετικά κλείνοντας τις επιχειρήσεις τους και συμμετείχαν στη συγκέντρωση.Στην κεντρική πλατεία Πύργου δεν υπήρχε κανένα μαγαζί ανοιχτό και όλοι οι υπεύθυνοι των καταστημάτων όπως και το προσωπικό μαζεύτηκαν στη συγκέντρωση για να διαμαρτυρηθούν για την απομάκρυνση των Τ.Ε.Ι. από τον Πύργο καθώς και την αλλαγή του γνωστικού τους αντικειμένου.

Ομιλητές μεταξύ άλλων ήταν από το Επιμελητήριο Ηλείας ο κ. Παναγιωτακόπουλος, ο δήμαρχος Πύργου κ. Παρασκευόπουλος και εκπρόσωπος του συντονιστικού πολιτών Πύργου.Έπειτα από τη συγκέντρωση, φορείς, φοιτητές, καταστηματάρχες του Πύργου έκαναν πορεία σε κεντρικές οδούς της πόλης φωνάζοντας συνθήματα.


Πηγή: iliaoikonomia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου