Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

(Ο φίλος του Πούτιν, Σαββίδης, πονηρός τρίτος στο ξεπούλημα του εθνικού πλούτου)! Υπεγράφη η εγκληματική συμφωνία «προδοτικού» ξεπουλήματος του ΟΛΘ

υπεγράφη
Πειραιάς και Θεσσαλονίκη σε ξένα συμφέροντα.
Υπεγράφη η σύμβαση πώλησης του 67% του ΟΛΘ στην South Europe Gateway Thessaloniki (SEGT) Limited, σε γερμανογαλλικά συμφέροντα και στον Ιβάν Σαββίδη δηλαδή, την εταιρεία που σύστησε η ένωση του προτιμητέου επενδυτή «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS».

Με την πώληση αυτή, που συνιστά εθνικό έγκλημα, ολοκληρώνεται το πρωτοφανές: οι δύο μεγαλύτερες πύλες θαλάσσιας εισόδου στην χώρα μεταβιβάζονται σχεδόν προδοτικά και μεταπρατικά σε ξένα συμφέροντα, καθιστώντας την χώρα μόνιμα ανάπηρη μισοαποικία.
Από πλευράς του ΤΑΙΠΕΔ τη συμφωνία αγοραπωλησίας (SPA) υπέγραψε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Άρης Ξενόφος, ενώ εκ μέρους των επενδυτών, ο συντονιστής της κοινοπραξίας DIEP GmbH – Terminal Link SAS – BELTERRA Investments Ltd και μέλος δ.σ. της South East Gateway Thessaloniki (SEGT) Ltd Σωτήρης Θεοφάνης και ο διευθύνων σύμβουλος της Terminal Link SAS Μπόρις Βένζελ.
Η σύμβαση παραχώρησης θα επικυρωθεί από τη Βουλή και εκτιμάται ότι εντός του πρώτου τριμήνου του 2018 θα έχει ολοκληρωθεί η βρώμικη συναλλαγή.
Η ΛΑ.Ε, τόνιζαν στελέχη της στην Iskra, δεν αναγνωρίζει καμία πώληση ούτε του λιμανιού του Πειραιά ούτε της Θεσσαλονίκης και το Δημόσιο θα ανακτήσει με όλα τα δυνατά μέσα και τα δύο στρατηγικά λιμάνια μόλις ένα λαϊκό μπλοκ πολιτικών δυνάμεων με την ΛΑ.Ε και το κίνημα συμμέτοχο, πάρουν την κυβέρνηση.
http://www.iskra.gr/%CF%85%CF%80%CE%B5%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου