Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Η καταδίκη του Μλάντιτς είναι καταδίκη και για τα ελληνικά κόμματα

[Η αυτοκριτική είναι άγνωστη στην Ελλάδα;]

Σέρβοι μητροπολίτες, με τους καταδικασμένους, δημοφιλείς στην Ελλάδα, αρχιχασάπηδες Ράντοβαν Κάρατζιτς, και Ράτκο Μλάντιτς
Του Αναγνώστη ΛασκαράτουΚαταδικάστηκε χτες σε ισόβιακάθειρξη ο κακούργος χασάπης Μλάντιτς, ένας ευσεβής Σέρβος Ορθόδοξος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Η Δικαιοσύνη του πολιτισμένου κόσμου, η ίδια που έχει καταδικάσει με τόσο ντροπιαστικό τρόπο τόσες φορές την Ελλάδα και τη Δικαιοσύνη της για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (μόλις προχτές για τη γνωστή δικαστική αμέλεια περί την δολοφονία Τσαλικίδη, με υπεύθυνο και τον υπουργό της καραμανλικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ Παπαγγελόπουλο, πρόσφατα και για τη Μανωλάδα), καταδίκασε έναν από τους ηγέτες του σερβικού μιλιταρισμού και εθνικισμού, τον χασάπη Μλάντιτς. Θεωρώ περιττό να υπενθυμίσω την ενεργή υποστήριξη όλων των κομμάτων με την τιμητική εξαίρεση ελάχιστων μέσα στον ΣΥΝ και διάφορων Φιλελεύθερων όπως οι Στέφανος Μάνος και Ανδριανόπουλος, στους Σέρβους ακροδεξιούς δολοφόνους, βιαστές και βασανιστές γυναικών, άμαχων ανδρών και ακόμη και ανήλικων αγοριών. Πρωτοπόρα η Χ.Α. με 12 μέλη της να φέρονται πως πήραν μέρος και στις σφαγές των αμάχων (η υπόθεση διερευνάται με τους γνωστούς ρυθμούς από την ελληνική Δικαιοσύνη). Απόκοντα το ΚΚΕ, το Άγιο Όρος και σύσσωμη η Εκκλησία, ο Λαφαζάνης, ο Π. Ψωμιάδης, ο Γλέζος, ο Παπαθεμελής, ο Κουβέλης, ο Γ. Καρατζαφέρης, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, o Xρυσανθακόπουλος (υπόθεση «φρουτάκια»), ο Ν. Κωνσταντόπουλος και ένας πολυάριθμος συρφετός από βουλευτές του ΝΔΣΟΚ. Τα υπόλοιπα κόμματα, πλην ΚΚΕ-ΧΑ, αποφεύγουν σήμερα να προκαλέσουν βασιζόμενα στη γνωστή αμνησία, άγνοια και αδιαφορία της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.

Νομίζω πως αξίζει να διαβάσουμε το εξαιρετικά εμπεριστατωμένο και με πλούσιο φωτογραφικό υλικό σχετικό ρεπορτάζ του xyz-contagion, του ιστότοπου που έγινε η αιτία να αναγκαστεί η ελληνική Δικαιοσύνη να ανοίξει ξανά τον φάκελο των Ελλήνων Ναζιστών που πολέμησαν στο σφαγείο των αμάχων της Σρεμπρένιτσα, στη μεγαλύτερη εξόντωση πολιτών στην Ευρώπη, μετά τον Β΄Παγκόσμιο πόλεμο. Προσωπικά δεν αμφιβάλλω ότι η υπόθεση που χρονοτριβεί μέσα σε καθεστώς σιωπής θα ξανακλείσει, όπως είχε γίνει και προηγουμένως, όπως θα κλείσει και ο φάκελος της δολοφονίας του Τσαλικίδη, που αναγκαστικά «άνοιξε» ύστερα από την ταπεινωτική για την Ελλάδα, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Δικαιοσύνη απόφαση του ΕΔΑΔ. Φταίει ο Σόιμπλε θα σας πει ο Λαφαζάνης και το αγανακτισμένο τσούρμο του, που δηλώνουν πως «Όλοι σεβόμαστε και τιμούμε το Άγιο όρος» (Iskra-4.8.2017), οι οποίοι κάνουν τώρα πως δεν ξέρουν τίποτα για τον συνυπουργό τους (στο πρώτο 6μηνο του 2015) τον Παπαγγελόπουλο και τον απαγχονισμό του Τσαλικίδη και θα σας πουν για πολλοστή φορά ψέματα.

«Πρωτοχρονιά 1996. Στο αρχηγείο του σερβοβοσνιακού στρατού του Μλάντιτς, στο Han Pijesak, … με τον Μλάντιτς στο τσακίρ-κέφι, φορώντας ελληνικό τσολιαδίστικο φέσι και τον Αντώνη Μήτκο να διασκεδάζουν και να χορεύουν…».
«…Οι σφαγές στις αγορές του Σαράγεβο ήταν λέει προβοκάτσιες, δηλαδή οι Μουσουλμάνοι σκοτώνονταν μόνοι τους, κι όλα είναι μέλι-γάλα. Ο Μπονάτσος έκανε μια χάρη στον πεθερό του Λυκουρέζο, με χειροκροτητή τον Τσίμα. Όλοι είχαν τη θέση τους: Ο Λυκουρέζος μας εξηγούσε πόσο αδικημένοι ήταν οι Σέρβοι. Υπόψη, την ίδια στιγμή, η πολιορκία του Σαράγεβο δεν είχε λήξει ακόμα. Η ανθρωπιστική βοήθεια, βέβαια, πήγαινε όχι στα θύματα και στους πολιορκούμενους, αλλά στους θύτες και στους επιτιθέμενους, και τελικά κατέληγε στη μαύρη αγορά που οι ίδιοι οι Σέρβοι δημιουργούσαν με τις πολιορκίες, είτε μετατρεπόταν σε όπλα για σφαγές αμάχων και σκληρό συνάλλαγμα σε παχυλούς λογαριασμών σε ελληνικές και κυπριακές τράπεζες…».
ΥΓ:
https://roides.wordpress.com/2017/11/23/23nov17/ 



2 σχόλια:

  1. Το "Κατηγορητήριο" είναι ψεύτικο και κάλπικο!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΣΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ!

    Θυμίζουν στην Σημερινή Σερβία (ΤΩΝ Παρτιζάνων Του Β'Παγκοσμίου Πολέμου) ποίοι Είναι τα Αφεντικά!
    Οι "Σφαγές" στην Βοσνία είτανε ΤΩΝ ΕυρωπαϊκωνΑμερικανών Πρακτόρων! Τον Ιδίων Που Σήμερα Δικάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΣΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΌΣΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ!
    https://xyzcontagion.files.wordpress.com/2016/03/1996-09-18-pilica-55-km-east-of-tuzla-mass-grave-exhumation-cebcceb1ceb6ceb9cebacf8ccf82-cf84ceaccf86cebfcf82-icty-investigators-work-on-top-of-a-cluster-of-bodies-with-t.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή