Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

(Ποιός συνεχίζει να εθελοτυφλεί; Ο νεοφιλελεύθερος φιλοκατοχικός και φιλοατλαντικός νεοεθνικισμός είναι το ύστατο πολιτικό και εκλογικό καταφύγιο της τυχοδιωκτικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ! Έξω οι Συριζαίοι με τις κλωτσιές από τα κινήματα)! Να η "εθνική ενότητα" των Καμμένου-Βίτσα: Φασιστικά συνθήματα από τις Ειδικές Δυνάμεις στο ΚΕΕΔ μέχρι την Αλεξανδρούπολη!

 
Οι φασίστες είναι εδώ, μέσα στον Στρατό, βρίσκουν Ανοχή στην "Εθνική ενότητα" του Πάνου Καμμένου και του Δ.Βρίτσα.
Τους έχουν ανάγκη οι εφοπλιστές και οι βιομήχανοι του πολέμου, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, ο ολοκληρωτικός καπιταλισμός και η αστική Ελλάδα που επιτίθεται σε Βαλκάνια και Ανατολική Μεσόγειο, Αφρική και Μ.Ανατολή!
Αναδεικνύεται το γεγονός ότι οι πιο επιθετικές μονάδες του Ελληνικού Στρατού, Φασιστικοποιούνται, αποκτούν αδίστακτα Πολεμοχαρή και Ολοκληρωτικά χαρακτηριστικά για να επιβάλλουν με τον πιο βίαιο τρόπο τα Δόγματα Πολέμου-Καταστολής  που απαιτεί η εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ελληνικής άρχουσας τάξης καθώς αλληλοδιαπλέκονται με τους ευρύτερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, εντός και εκτός συνόρων.
Την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε:
Με φασιστικά συνθήματα η ΕΛΔΥΚ του Πάνου Καμμένου και το Ενιαίο Επιθετικό Δόγμα Ελλάδας-Κύπρου 
Για μια ακόμη φορά, οι συνάδελφοι φαντάροι είχαν την ατυχία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τι σημαίνει η "εθνική ενότητα" που οικοδομεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ΝΑΖΙ Δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, τα υπόλοιπα κόμματα των Μνημονίων και τους εφοπλιστές. 
Αν από τη μια μεριά έχουμε τις αγκαλιές του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου και του Δ.Βίτσα με τον Κασιδιάρη στα ακριτικά νησιά και στην πανελλαδική άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ, από την άλλη μεριά, στα στρατόπεδα έχουμε ολοένα την εμφάνιση των ακροδεξιών που προκαλούν με την απροκάλυπτη επιθετική τους δράση. Αν λοιπόν οι Ευέλπιδες φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης, σε εθνική μετάδοση από την ΕΡΤ και με την πλήρη κάλυψη στρατιωτικής-πολιτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Είναι φυσική συνέπεια να κραυγάζουν φασιστικά συνθήματα στην Κύπρο, στο 1ο Τάγμα Π/Ζ. http://diktiospartakos.blogspot.gr
Τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε: 
Γιάφκα των φασιστών το Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων φαντάρων Καλαμάτας 
Μπορεί η κυβέρνηση να διαδίδει μέσω των φίλων της δημοσιογράφων ότι στο πλαίσιο της "μάχης του Μοριά" θα κλείσει τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων... 
Μεταφέροντας τους αόρκιστους φαντάρους από την πρώτη στιγμή στην παραμεθόριο, με μια κίνηση που αποδεικνύει την επικίνδυνη κλιμάκωση του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού, δυσχεραίνει τους όρους της υποχρεωτικής στράτευσης και ανακατανέμει το πελατειακό κράτος....
Αλλά η πολιτική ηγεσία των Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα ουσιαστικά ικανοποιούν τις απαιτήσεις των τοπικών οικονομικών συμφερόντων, των πολιτικών δυνάμεων και του Μητροπολίτη διατηρώντας σε λειτουργία το ΚΕΝ Καλαμάτας, με την πρόφαση ότι εκεί θα γίνονται τα ΣΠΕΝ. http://diktiospartakos.blogspot.gr
Την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2017, το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποκάλυπτε ότι" 
Οι φαντάροι Αλβανικής καταγωγής είναι εσωτερικός εχθρός του Ελληνικού Στρατού; 
Αν και άμεση ήταν η παρέμβαση του ΓΕΣ και της νέας διοίκησης στο 644 Μ/Κ ΤΠ στην Αλεξανδρούπολη, μετά την παρέμβαση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και τις καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων, κάνοντας τις απαραίτητες συστάσεις στους ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ "να μαζευτούν".
Κάτι που έγινε φανερό τις επόμενες μέρες αφού οι ΝΑΖΙ ΕΠ.ΟΠ. αλλά και η διοίκηση της μονάδας κατανοούν ότι πλέον και στο 644 Μ.Κ ΤΠ οι φαντάροι μπορούν να υπολογίζουν στην στήριξη του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Αποκαλύπτεται ότι κάτι πολύ πιο σοβαρό συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Με ευθύνη της ακροδεξιάς ηγεσίας του Πενταγώνου και του ΑΓΕΣ Στεφανή έχει περάσει στο μόνιμο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό η αντίληψη ότι για τον ελληνικό στρατό οι φαντάροι Αλβανικής καταγωγής και οι αλλόθρησκοι συνάδελφοι είναι ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ.http://diktiospartakos.blogspot.gr
Το Σαββάτο 25/11/20107, οι φαντάροι αποκαλύπτουν:
Ένα Κέντρο Εκπαίδευσης που αποτελεί ορμητήριο της Ακροδεξιάς και των ΝΑΖΙ.
Φασιστικά - εθνικιστικά συνθήματα στο ΚΕΕΔ
Στρατεύσιμοι της 2017 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ, που υπηρετούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων (ΚΕΕΔ) στη Νέα Πέραμο, καταγγέλλουν στον «Ριζοσπάστη» πρωτοφανή καψόνια και όργιο εθνικιστικών συνθημάτων. Βέβαια, περιστατικά σαν κι αυτά, στο συγκεκριμένο στρατόπεδο αποτελούν «ρουτίνα», κι εδώ γεννιούνται αρκετά ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λαμβάνουν χώρα και από ποιους.
Προκαλεί, πραγματικά, ανατριχίλα - και μόνο στο άκουσμα - το γεγονός ότι φαντάροι έπεσαν για έρπυση - εκτός εκπαίδευσης - μέσα στις λάσπες, την ίδια μέρα που λίγα μέτρα έξω από το στρατόπεδο του ΚΕΕΔ πνιγόταν μια ολόκληρη περιοχή κάτω από τόνους λάσπης.
Προκαλούν ανατριχίλα τα εμετικά, φασιστικά συνθήματα που αναγκάζονται να φωνάζουν εκατοντάδες νεοσύλλεκτοι. Παραθέτουμε μερικά από αυτά:
«Αίμα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι... τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό... τα Μ16 να βαράνε, χήρες κι ορφανά να κλαίνε και τα σπίτια τους να καίμε».
«Ητανε ένα καράβι, ένα αρματαγωγό... πάει παραλία, στη Μικρά Ασία, να σπείρει φλόγες και φωτιά σε όλη την Τουρκία... και όποιον Τούρκο βρήκανε του πήραν το κεφάλι».
Συνθήματα που καλλιεργούν μίσος για τους γειτονικούς μας λαούς, με τον πιο χυδαίο τρόπο. Οι ευθύνες της διοίκησης του στρατοπέδου είναι τεράστιες, καθώς αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν μέρα μεσημέρι, όταν, δηλαδή, όλοι οι αξιωματικοί βρίσκονται στο στρατόπεδο. Να θυμίσουμε ότι πρόκειται για το ίδιο στρατόπεδο, όπου το Μάη του 2017 έγινε προσπάθεια - ανεπιτυχώς - να παρεμποδιστεί εξόρμηση της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής, παρατάσσοντας φαντάρους εκτός(!) στρατοπέδου. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει σοβαρές ευθύνες γιατί παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες φαντάρων τα τελευταία χρόνια, δεν έχει κάνει το παραμικρό για να σταματήσει αυτά τα φαινόμενα, τα οποία δεν αφορούν μόνο το ΚΕΕΔ αλλά συμβαίνουν και αλλού.
Οι φαντάροι, που είναι παιδιά του ελληνικού λαού, να ξεσκεπάσουν, να αποκαλύψουν τους φασίστες μέσα στα στρατόπεδα. Να μην επιτρέψουν τέτοια φαινόμενα στις μονάδες τους, να απειθαρχήσουν να εκτελέσουν «καψόνι» και να φωνάξουν εθνικιστικά - φασιστικά συνθήματα.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΒΙΤΣΑ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ
Το κλίμα εθνικισμού και μισαλλοδοξίας που καλλιεργεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι το θερμοκήπιο που έδωσε τη δυνατότητα ανάδυσης των συμμοριτών της Χρυσής Αυγής στον Στρατό.
Για να ακολουθήσουν βεβαίως οι εθνικιστικές φιέστες παρουσίας του Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα-Κασιδιάρη σε νησιά του Αιγαίου.
Το κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως προηγουμένως είχε πράξει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Αβραμόπουλου ενσωματώνει τους ΝΑΖΙ σε "εθνικά μέτωπα" για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα εφοπλιστών, τραπεζιτών και βιομηχάνων της πολεμικής και ενεργειακής βιομηχανίας (ας θυμηθούμε και τις δηλώσεις Βαρδινογιάννη, αλλά και το ρόλο του STAR στην μιλιταριστική εκπομπή "Αρετή και Τόλμη").
Το ξαναλέμε: αυτοί οι όροι έφεραν την ανάδυση των ΝΑΖΙ στον Ελληνικό Στρατό.
Τα έργα όλων αυτών, τις επιλογές της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας πληρώνουν τώρα οι συνάδελφοι φαντάροι. Είναι τα αποτελέσματα της ηγεσίας του ΑΓΕΣ Στεφανή!
Μόνο με συλλογικό αγώνα μπορούμε και πρέπει να Υπερασπίσουμε τα Δικαιώματα του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Δυναμώστε την προσπάθεια του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. 
Μόνο με ένα κίνημα μαζικό και μαχητικό, μέσα και έξω από τον στρατό, μπορούμε να σταθούμε ενάντια στον πόλεμο, εθνικισμό και φασισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
http://diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/11/blog-post_399.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου