Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Κούλη μου, ο Αλέξης παρήγγειλε κορνίζα. Θα σε κάνει εικόνισμα.

Γράφει ο mitsos175.

«Πείτε στον Κούλη να αντιμετωπίσει την έλλειψη της κουτάλας με ψυχοθεραπεία κι όχι με lsd. Ξεφτιλίζεται.»
«Όταν αρχίσει να βλέπει βεραμάν δράκους να του μειώσετε τη δοσολογία! Θα μου τον πεθάνετε αλήτες!»
«Εγώ μια φορά στον Yμηττό είχα μιλήσει με τον Jim Morisson, άμα είναι καλό το μαύρο συμβαίνουν αυτά παιδιά».


«Κανένα χρόνο ακόμα χωρίς κουτάλα θα αρχίσουν να μιλούν και με την Τίγκερμπελ»
«Ιπτάμενοι αναρχικοί και Εξωγήινοι γκέι κυνηγούν ανελέητα αθώους φιλελέ και παπάδες» 
«#ενας_εξωγηινος_μου_είπε πως ο Βορίδης είναι ένας αγνός ακτιβιστής της Δεξιάς…» 

Κούλη μου, ο Αλέξης παρήγγειλε κορνίζα. Θα σε κάνει εικόνισμα. Αν δεν είσαι ο μόνος λόγος που ακόμα είναι πάνω, είσαι ο κυριότερος. Η κουταμάρα σου είναι τεράστια, έχει περάσει τα όρια του Γαλαξία. Λίγο ακόμα και θα ξεπεράσεις το ΣΥΡΙΖΑ στον κατήφορο.

Μήπως σε κέρασε τίποτε ο Άδωνης; Γιατί ο Μπουμπούκος το πήρε βαριά που έβαλες στη θέση του την άλλη. Γιατί το έκανες αυτό Κυριάκο; Κι ο Άδωνης ένα σωρό βλακείες λέει, μπορούσες να ξευτιλιστείς και μ’ αυτόν εκπρόσωπο.

Δεν ξέρω ποιος εξωγήινος είπε τι, πάντως ο αρχηγός της ΝΔ είναι στο δικό του πλανήτη και αυτός δεν είναι η Γη. Διότι, αν είχε επαφή με τη Γη και την πραγματικότητα, θα ήξερε πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Τώρα δεν μας φοβίζουν πλέον οι απειλές των παπάδων. Άλλωστε ο Μητσοτάκης (και κάθε Μητσοτάκης) φρόντισε να φέρει εδώ την Κόλαση. Γιατί όλοι οι πολιτικοί ίδιοι είναι, άχρηστοι, αλαζόνες, διεφθαρμένοι και ψεύτες. Εντελώς σιχαμένοι.

Φαίνεται πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης - για να μην ξεχνάμε τι τεφαρίκια βγάζουν οι εκλογές - κάνει παρέα με UFO. Γιατί, αν μιλούσε με ανθρώπους θα μάθαινε πως τα πολλά και μεγάλα προβλήματα σήμερα είναι Οικονομικά.

Ολόκληρες οικογένειες κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Αν υπήρχε κόμμα ανέργων θα ήταν με διαφορά πρώτο. Πολλοί λένε ότι στην πραγματικότητα η Ανεργία είναι πάνω από 30%! Οι περισσότεροι δεν μπορούν πλέον να περάσουν το μήνα, στερούνται τα απαραίτητα, τα βασικά αγαθά. Δεν έχουν ούτε για το ηλεκτρικό. Αυτά τα προβλήματα δεν τα έκαναν εξωγήινοι. Για την κατάσταση που επικρατεί υπεύθυνα είναι όλα τα αστικά κόμματα που μας χρεοκόπησαν και μας ξεπούλησαν στους Γερμανούς.

Ας μην περιμένουμε λοιπόν από τέτοιους σωτηρία. Μάλιστα οι άχρηστοι και εγωπαθείς πολιτικοί μας, θα μας σπρώξουν ακόμα βαθύτερα στο βόθρο της εκμετάλλευσης. Ας σωθούμε μόνοι μας, γιατί μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε τον εαυτό μας. Με την Αλληλεγγύη, την Αντίσταση, τους Αγώνες μας. Ας αφήσουμε τα UFO στην κοσμάρα τους κι ας φτιάξουμε το δικό μας κόσμο. 


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/10/blog-post_36.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου