Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

(Η επιστροφή - μετά την εξασθένιση του αντιμνημονιακού κύματος - στην αστική κανονικότητα έχει ανάγκη και από φρέσκο αριστερό αθλητικό σανό)! Ποιοι μας ταΐζουν σανό;

Νέο αθλητικό σάιτ από τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

Στις 20 Οκτωβρίου έρχεται «Τo10.gr», το νέο διαδικτυακό εγχείρημα του εκδότη του Unfollow Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου που αποχώρησε πρόσφατα από τον όμιλο των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη (δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ)
Το νέο αθλητικό σάιτ «Τo10.gr» δημιουργήθηκε, σύμφωνα με τους συντελεστες του, διότι:
"Όπου και αν κοιτάξεις, σε ταΐζουν σανό. Ο Μαρινάκης, ο Μελισσανίδης, ο Σαββίδης, ο Αλαφούζος. Και από κοντά ποδοσφαιρικοί παράγοντες, αθλητικές εφημερίδες, ιστοσελίδες, «ειδικοί», δημοσιογράφοι και «σχολιαστές»..
Το φέουδο και οι φεουδάρχες. Όμως, η μπάλα δεν ανήκει σε αυτούς. Η μπάλα ανήκει σε εμάς. Στα δεκάρια που με ευλάβεια κρεμάσαμε στα παιδικά μας δωμάτια και σε αυτά που και σήμερα θαυμάζουμε. Από τον Πελέ και τον Μαραντόνα μέχρι τον Μέσι. Στην ανάμνηση της πρώτης φοράς στην κερκίδα. Σε όλες εκείνες τις στιγμές που το μυαλό κρατά φυλαγμένες στον φάκελο με την ένδειξη «για πάντα»".
To νέο αθλητικό σάιτ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, σύμφωνα με τους συντελεστές του, φιλοδοξεί:
«Να κάνει πραγματική δημοσιογραφία. Αυτή που δεν κρύβει την πληροφορία και δεν φοβάται και το επώνυμο σχόλιο. Με συνεχή ροή, με πλήρη και άμεση κάλυψη, με αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του Διαδικτύου, με συστηματική ανάλυση και άφθονο παρασκήνιο. Με στόχο όχι απλώς μια ιστοσελίδα που θα διαβάζεις, αλλά μια διαδικτυακή πλατφόρμα που θα συνδυάζει όλα τα μέσα, πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες μιας εποχής όπου ο χρήστης θέλει να έχει πλήρη πρόσβαση σε όλη τη γνώση και το υλικό στον υπολογιστή, στην ταμπλέτα ή το κινητό του τηλέφωνο.
Με ένα δημοσιογραφικό δυναμικό με καταξιωμένες διαδρομές που θέλει σε αυτό το μέσο να βάλει όλο το μεράκι, τη γνώση και την εμπειρία, με στόχο την αθλητική δημοσιογραφία της επόμενης μέρας. Με συμπαίκτες το περιοδικό και την ιστοσελίδα του UNFOLLOW».
Τα ονόματα που αποτελούν την «ταυτότητα» του νέου σάιτ «Τo10.gr» είναι: 
  • Ιδιοκτησία – Έκδοση: Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
  • Διευθυντής: Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος
  • Διευθυντής Σύνταξης: Γιώργος Xελάκης
  • Αρχισυντάκτες: Διονύσης Δελλής, Γιώργος Νοικοκύρης
  • Αρθογράφοι – δημοσιογράφοι: Βαγγέλης Μπραουδάκης, Περικλής Στέλλας, Σωτήρης Τριανταφύλλου, Χρήστος Σούτος, Σωτήρης Κωσταβάρας, Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης, Γιάννης Σελαλμαζίδης, Βασίλης Μοιρώτσος, Απόστολος Παγώνης, Ανδρέας Χανιάς, Παναγιώτης Βουγιούς, Γιώργος Χαλάς, Χριστόφορος Ευαγγελάτος, Πάνος Καραουλάνης, Γιώργος Πανταζόγλου, Δημήτρης Μαργαρώνης, Θέμης Λιουδάκης, Παναγιώτης Καναβός, Δημήτρης Γιαννούκος και θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου