Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Περί ανοχής των κατασταλτικών μηχανισμών στις δράσεις του "Ρουβίκωνα"

Αποστομωτική η απάντηση που δίνει –με ανάρτησή του στο facebook- το μέλος του «Ρουβίκωνα» Γιώργος Καλαϊτζίδης, σε όσους δημοσιοκάφρους και πολιτικάντηδες ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση δείχνει ανοχή στις ενέργειες αυτής της αναρχικής ομάδας, με συνέπεια να δημιουργείτε «αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες».
Ερέθισμα για την τοποθέτηση του Γ. Καλαϊζίδη ήταν η πρόσφατη ανακοίνωση της Ν.Δ με την οποία επικρίνεται ο Τόσκας γιατί υποτίθεται «σφυρίζει αδιάφορα στις καταδρομικές εφόδους του Ρουβικώνα».

Να προσπεράσουμε την γελοιότητα της διαπίστωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί δημιουργίας κλίματος ανασφάλειας στους πολίτες συνέπεια των ακτιβιστικών δράσεων του «Ρουβίκωνα».
Και να το θέσουμε και διαφορετικά. Θα υπάρξει έστω και ένας πολίτης από τα λαϊκά στρώματα που θα νιώσει "ανασφάλεια" και δεν θα επιδοκιμάσει αν υλοποιηθούν οι ενέργειες που προαναγγέλλει το μέλος της αναρχικής ομάδας σε όσα καθάρματα συνεργήσουν -λαμβάνοντας τα "λύτρα" της αντικοινωνικής τους συμπεριφοράς- για να καταλήξει λαϊκή περιουσία στα νύχια ντόπιων και ξένων αρπακτικών;


Και για να επανέλθουμε στην αντιμετώπιση που έχουν από κατασταλτικούς και δικαστικούς μηχανισμούς τα άτομα που συμμετέχουν σ’ αυτή την οργάνωση.

Αντιγράφουμε την ανάρτηση του Γ.Κ:

Ανοχή; Ανήκω στον Ρουβίκωνα και έχω 6 δικαστήρια σε 60 μέρες. Με παρακολουθεί η ασφάλεια σε καθημερινή βάση και με έχουν πάρει από τον δρόμο επανειλημμένα. Στο δικαστήριο για τα διόδια του Κιάτου ακούσαμε ποινή τρεισήμισι χρόνων. Εχουν κατασχεθεί οχήματα μας και γίνονται εισβολές στα σπίτια μας (η τελευταία πριν 3 εβδομάδες). Εχουν γίνει περίπου 80 συλλήψεις μελών μας από την αρχή της δράσης μας..
Α ρε δεξιούληδες αν δεν δείτε Δελτά να πατάει με το μηχανάκι το κεφάλι μας δεν θα ικανοποιηθείτε..


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/10/blog-post_77.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου