Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

KKE: «Προκλητικές οι δηλώσεις Ντάισελμπλουμ»


Προκλητικές χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, κάνοντας λόγο για την ευρωπαϊκή εκδοχή του «μαζί τα φάγαμε».

Σύμφωνα με το κόμμα, οι δηλώσεις αυτές έχουν στόχο να συγκαλύψουν τις αιτίες της κρίσης και των αντιλαϊκών μέτρων, που εφαρμόζονται ενιαία σ’ όλα τα κράτη μέλη -βόρεια και νότια- απ’ όλες τις κυβερνήσεις κι έχουν τη ρίζα τους στον ίδιο το βάρβαρο καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης και τις πολιτικές της ΕΕ.

http://www.zougla.gr/politiki/article/proklitikes-i-dilosis-ntaiselmploum

  

1 σχόλιο:

  1. Εμάς μας κάνει ένα περίεργο πράγμα τρομερή Εντύπωση! Δέν έχουμε απαίτηση να το καταλάβαιτε αλλά θα το Πούμε! πήρε. π.χ. Αυτός ο Μύξας ο Νταΐζεμπλούμ μπλιμ μπλουμ, Μόνο στην Χώρα μας μετρά και περνά η μπογιά του, σε άλλες Χώρες τον έχουν για Τσατσά στους Οίκους Τους! Καλά Ολόκληρη Ελλάδα δεν υπάρχει Ένας να του πει: "ΔΕΝ καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι και ούτε συζητάμε καν μαζί σου (απλά) διότι δεν μας αρέσει όχι μόνο τα προσωπικά σου πιστεύω αλλά και το.. Βιογραφικό σου (καλά διαβάσατε)! Είμαστε ΜΛΚΣ αλλά όχι και τόσο ΜΛΚΟΓΚΆ....ια !"
    Ακόμη και ο Μπαρουφάκης που και ο ίδιος δεν φρουρά (είναι για τα πανηγύρια) τον ... εφόδευσε! Και ξοδεύει όχι μόνο το ΚΚΕ αλλά και όσοι άλλοι φαία ουσία για τον Τσατσά;;
    Δηλαδή πώς την βλέπεται εσείς; Είμαστε Χώρα Αποικιοκρατούμενη για ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;;; Εμείς λέμε ότι είμαστε από την εποχή του Οθωνα (εξαιρέσεις εξαιτίας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΎ και όχι της Πολιτείας, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΜΑΣ ΕΠΟΣ του 40 και Η ΠΕΡΗΦΆΝΙΑ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΉΣ (ΜΑΣ) ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΜΑΣ (ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΔΣΕ))! Όλα τα άλλα είναι για τον .... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή