Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΑΔΕΔΥ: Εξώδικη γνωστοποίηση για την απεργία – αποχή από την «αξιολόγηση»

aksiologosi-skitsoaxiologisi1

ΕΞΩΔΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), η οποία εδρεύει στην Αθήνα, επί της Ψύλλα αρ. 2 και Φιλελλήνων, όπως νόμιμα εκπροσωπείται.
ΠΡΟΣ ΤΟ:

1] Ελληνικό Δημόσιο, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Υπουργό Οικονομικών,
2] Υπουργείο Εσωτερικών,
3] Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης,
4] Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης,
5] Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,
6] Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,
7] Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
8] Υπουργείο Εξωτερικών,
9] Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,
10] Υπουργείο Οικονομικών,
11] Υπουργείο Υγείας,
12] Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης
13] Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού,
14] Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας,
15] Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών,
16] Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής,
17] Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,
18] Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,
19] Υπουργείο Τουρισμού,
20] Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων,
21] Ένωση Περιφερειών  Ελλάδος, όπως νόμιμα εκπροσωπούνται
Κυρίες και κύριοι Υπουργοί,
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στις εισαγόμενες με τις διατάξεις του 4369/2016 και τις διατάξεις της ΔΙΔΑΔ/Φ.32.14/750/οικ.32768 απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης ρυθμίσεις, που επιχειρεί να εφαρμόσει η Κυβέρνηση, αναφορικά με την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, η οποία συνδέεται ευθέως με την μισθολογική, βαθμολογική και υπηρεσιακή εξέλιξη των υπαλλήλων, με βάση τις Μνημονιακές Δεσμεύσεις (ν.4336/2015, 4354/2015, 4369/2016),
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ
Μετά το πέρας τεσσάρων εργασίμων ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας μέχρι και τη λήξη της διαδικασίας αξιολόγησης, όποτε και εάν αυτή λάβει χώρα κηρύσσεται απεργία – αποχή όλων των υπαλλήλων, που καλύπτονται συνδικαλιστικά από την ΑΔΕΔΥ τόσο στα ως άνω αναφερόμενα Υπουργεία όσο και στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, στα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου, που εποπτεύονται από το Δημόσιο καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα, που εποπτεύονται από τους ΟΤΑ α και β βαθμού, σε όλα τα επίπεδα αυτής και συγκεκριμένα από κάθε ενέργεια, που συνδέεται με την περιγραφόμενη  στα άρ.14 επ. του ν. 4369/2016 διαδικασία.
Σημειώνεται, ότι η ως άνω αποχή των υπαλλήλων, που εκπροσωπούμε, από συγκεκριμένα καθήκοντα, προβλέπεται από τις διατάξεις του ν.1264/1982, όπως αυτές έχουν ερμηνευτεί από το αρμόδια Δικαστήρια (όλως ενδεικτικώς Δ.Εφ. 486/1995 κ.ά.) και συνιστά απολύτως νόμιμη μορφή συνδικαλιστικής δράσης, αναγνωριζόμενη ως μορφή απεργίας.
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Σας γνωστοποιούμε, ότι από την παρέλευση τεσσάρων εργασίμων ημερών από την κοινοποίηση της παρούσας και μέχρι το πέρας της διαδικασίας αξιολόγησης, όποτε και εάν αυτή λάβει χώρα, κηρύσσουμε απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία ή ενέργεια, που συνδέεται με τη διαδικασία αξιολογήσεως, παρέχοντας κατά τον τρόπο αυτό πλήρη κάλυψη στο σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων και εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου, τους οποίους εκπροσωπούμε.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής επιδοτώ νομίμως την παρούσα προς ον αύτη απευθύνεται, προς γνώση του και δια τας νομίμους συνεπείας, αντιγράφων.
Αθήνα, 16/3/2017
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ
  • Εξώδικη γνωστοποίηση για την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση – PDF

Σχετικές αναρτήσεις:
http://ergasianet.gr/2017/03/23/%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CF%80/

2 σχόλια:

  1. ΘΕΜΑ: Μεταναστεύουν οι Ελληνες;; ΟΧΙ !!!

    Μια διευκρίνηση ουσίας ρε παιδιά! Δεν φεύγουν αυτοί που φεύγουν από την Χώρα μας! ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ !!! Εάν καταλάβαιτε αυτή την λεπτή και στριφνή διαφορά θα κατανοήσεται πάρα πολλά για αυτό το Σάπιο Σαθρό Και Ανθελληνικό Πολιτικό και Πολιτειακό Σύστημα που έχει βαθιές Αποικιοκρατούμενες Ρίζες!!! ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΉΚΑΜΕ ΈΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΧΡΟΝΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟΝ του ... 1946!!! Σας το παρεθέτουμε:

    "... Το Χέρι το Σατανικό, το Χέρι το Ξένο, δεν πρέπει σε τούτη την Ομορφη, τη Φωτεινή και την Ελεύθερη Χώρα, να συντρίψει κορμιά, να θολώσει μυαλά, να διαφθείρει ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε: τα ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΝΙΑΤΑ"!

    Και προσθέτουμε ΕΜΕΙΣ: Τα Χέρια που θέλουν να φυλακίσουν την Νέα Γεννιά, Τα Ελληνικά Νιάτα, ΤΟ Μέλλον της Ελλάδος ... ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ!!!

    (Αυτό το Απαιτεί η Ελληνική Εθνική Ιστορική Συνείδηση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή