Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αποκρούστηκε δεύτερη επίθεση των δυνάμεων καταστολής στους απεργούς της εταιρείας SKOT A.E (Βίντεο)

Για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα η διοίκηση της εταιρείας SKOT A.E με την συμπαράσταση των κατασταλτικών μηχανισμών προσπάθησαν να σπάσουν την απεργία των εργατών που ξεκίνησε στις 13-1 2016 λόγω της εργοδοτικής ασυδοσίας, των απαράδεκτων συνθηκών δουλειάς και μιας τρομοκρατικής απόλυσης.

Η πρώτη αστυνομική επέμβαση της αστυνομίας έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης 20/1/2016 στις 5πμ με δύο κλούβες των ΜΑΤ και πέντε περιπολικά της αστυνομίας, «με μοναδικό σκοπό να φυγαδεύσουν στην ουσία τους επτά (7) απεργοσπάστες». όπως τόνιζε το Σωματείο εργαζομένων σε ανακοίνωση του η οποία τόνιζε: Οι μαύρες μεθόδους που ακολουθεί η Διοίκηση της SKOT στην προσπάθειά της να διαλύσει το Σωματείο, δεν θα περάσουν. Όλα τα συνδικάτα ενωμένα θα αντιμετωπίσουν τις φασιστικές ενέργειες της Διοίκησης της εταιρείας.

Από βίντεο που «ανέβηκε» σήμερα στο διαδίκτυο Πληροφορούμαστε: Οι εργαζόμενοι της εταιρείας SKOT AE μαζί με μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και άλλους συμπαραστεκόμενους απέτρεψαν την είσοδο των απεργοσπαστών στο εργοστάσιο.

Επτά οχήματα της αστυνομίας κατέφτασαν προκειμένου να απομακρύνουν 25 γυναίκες και 10 άνδρες που απεργούν για 12η μέρα διαμαρτυρόμενοι, για την άδικη απόλυση συναδέλφου τους αλλά και για δημοκρατία και αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς .

Οι εργάτες/ιες της SKOT A.E δίνουν έναν ταξικό αγώνα και χρειάζονται στην συμπαράσταση μας. 


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/01/skot-ae.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου