Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

(Η Ρ. Μακρή - προς τιμή της- άλλαξε τρία κόμματα γιατί είναι συνεπής αντιμνημονιακή και δεν τρέφει το λαό - προς χάριν οφιτσίων - με φρούδες... μαρμελάδες ξεδιαντροπιάς)! Αποχώρηση On Air της Φωτίου μετά από καβγά με τη Μακρή: 'Άντε φτιάξε καμιά μαρμελάδα'Αποχώρησε από το στούντιο του ΣΚΑΙ, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεανώ Φωτίου. Ο λόγος; Δεν είχε πάει στο στούντιο για να "ξεκατινιαστεί" με τη Ραχήλ Μακρή.
Η παραιτηθείσα από το ΣΥΡΙΖΑ πρώην βουλευτής, μέλος πλέον της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη, άρχισε να διακόπτει τη Θεανώ Φωτίου αμέσως μόλις άρχισε να τοποθετείτε στο τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΪ, αναγκάζοντάς την να ζητήσει επανειλημμένως από τον παρουσιαστή της εκπομπής να επιβάλλει την τάξη.
Η Ραχήλ Μακρή κατηγόρησε τη Θεανώ Φωτίου και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ για μνημονιακή στροφή, αλλά και ως αχυράνθρωπους τους βουλευτές του.
Η Θεανώ Φωτίου δήλωσε ότι δεν πήγε στην εκπομπή για "να ξεκατινιαστεί" με την Ραχήλ Μακρή και παρά τις προτροπές του Γιώργου Αυτιά να παραμείνει στο πλατό, η ίδια σηκώθηκε και έφυγε.
Την ώρα που αποχωρούσε η Ραχήλ Μακρή της είπε: "στο καλό" και στη συνέχεια την προέτρεψε να πάει "να φτιάξει καμιά μαρμελάδα με ροδάκινα Βελβεντού!".

ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ:

Φωτίου: Εγώ μπήκα στην πολιτική τα τρία τελευταία χρόνια, δεν άλλαξα τρία κόμματα τα μέσα σε τρία χρόνια. Είμαι σταθερή σε αυτό που πιστεύω μια ζωή, δηλαδή στη  ριζοσπαστική Αριστερά.
Μακρή: Το μνημόνιο δεν είναι ούτε ριζοσπαστικό, ούτε αριστερό
Φωτίου: Συνέλθετε κυρία Μακρή
Κύριε Αυτιά μπορώ να σηκωθώ να φύγω, δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά. Ήρθα εδώ για να υπερασπιστώ του δίκαιο του ελληνικού λαού. Πρέπει να επιβάλλετε την τάξη!
Μακρή: Οδηγείτε τους ανθρώπους στην ακραία φτώχεια. Μάθετε να φτιάχνετε μαρμελάδες να ταΐσετε τους φτωχούς. Στο Βελβεντό έχουμε πολύ ωραία ροδάκινα!
Φωτίου: Θα φύγω άλλη μια φορά γιατί αυτή είναι η αξιοπρέπεια της Αριστεράς.
Μακρή: Να φύγετε να πάτε στο καλό. Είστε η ντροπή της Αριστεράς. Τα μνημόνια που υπογράψατε δεν είναι ούτε Αριστερά ούτε ριζοσπαστικά 
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekloges-gr/ekloges2015/apoxwrhsh-on-air-ths-fwtioy-meta-apo-kavga-me-th-makrh-ante-ftiakse-kamia-marmelada.3637599.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου