Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

H Λαϊκή Ενότητα για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα


Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Λαϊκή Ενότητα η οποία αναφέρεται στη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Η ανακοίνωση:



Σε μια ύστατη προσπάθεια ωραιοποίησης του «αριστερού» μνημονίου ο παραιτηθείς πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μέσω της σημερινής του συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, έδειξε το νέο μνημονιακό του πρόσωπο. 

Με πολλά «ειλικρινή» ψέματα ο Πρωθυπουργός «δεσμεύτηκε» να υλοποιήσει κατά γράμμα τόσο τα παλιά μνημόνια, όσο και το νέο, το οποίο θα βάλει την οριστική ταφόπλακα στην κοινωνία και στην ελληνική οικονομία.

Ο Αλέξης Τσίπρας , εμφανώς εκνευρισμένος, υπογράμμισε ότι πληγώνεται από τον «εμφύλιο» στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι ο καθένας θα κριθεί από το πολιτικό του σχέδιο.

Μάλλον ξεχνά, ότι ο ίδιος και το περιβάλλον Μαξίμου αποφάσισαν να αθετήσουν το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και τις προγραμματικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για ακύρωση των μνημονίων και της λιτότητας χωρίς την συγκατάθεση του Ελληνικού λαού και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, με θράσος ταυτίζει την Λαϊκή Ενότητα με τα συστημικά κόμματα, την ώρα που ο ίδιος συνυπογράφει μαζί τους το χειρότερο μνημόνιο των τελευταίων πέντε ετών και εκβιάζει τον ελληνικό λαό θέτοντας νομισματικά διλήμματα, ενώ το διακύβευμα είναι ο απεγκλωβισμός ή όχι από τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας, η διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και η προώθηση ενός αναπτυξιακού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.

Ο ελληνικός λαός, για άλλη μια φορά, δεν θα υποκύψει στα εκβιαστικά διλήμματα και στις εκλογές θα τιμήσει την συντριπτικά πλειοψηφική απόφαση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης του Ιούλη, αναδεικνύοντας την λαϊκή ενότητα σε ισχυρή πολιτική δύναμη που θα βάλει την σφραγίδα της στους κοινωνικούς αγώνες και στις πολιτικές εξελίξεις.


http://www.zougla.gr/politiki/article/h-laiki-enotita-gia-ti-sinentefksi-tou-aleksi-tsipra-1223442



1 σχόλιο:

  1. Όταν Ρέ Μούργο Καμμένε μαζί με τον Τζίφρα τον Μήτρου, λέγατε "Στα Τέσσερα", ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ .... ΤΕΣΣΕΡΑ (Μέτρα/Βήματα ) !

    Αυτήν Την Χάριν θα Σας Την ΚΑΝΟΥΜΕ !
    Είστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, και Τα Μέτρα/Βήματα Του Εκτελεστικού Αποσπάσματος (που θα ναι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ), ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ θέλεται ;;; Ούτε χιλιοστό περισσότερο ούτε Λιγώτερο ! ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή