Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Πολύ σοβαρή καταγγελία της ΟΛΜΕ εις βάρος διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Λακωνία




Σε μία άκρως σοβαρή καταγγελία προχώρησε το ΔΣ της Ομοσπονδίας της ΟΛΜΕ, κατά διευθύντριας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λακωνίας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η διευθύντρια ζητά με έγγραφό της από τους διευθυντές των σχολείων να της αναφέρουν άμεσα, είτε μέσω τηλεφώνου είτε με εμπιστευτικό έγγραφο "οποιοδήποτε συμβάν εντός ή εκτός σχολείου" στο οποίο "εμπλέκονται μαθητές ή καθηγητές", απειλώντας τους πως αν δεν το κάνουν θα έχουν τις "αντίστοιχες συνέπειες".
Οι καθηγητές υποστηρίζουν πως η κίνηση αυτή ότι εντείνει το κλίμα απειλής προς τους εκπαιδευτικούς που υπάρχει στα σχολεία από την εφαρμογή των απαράδεκτων διατάξεων του ν.4093/12 και την προσπάθεια για την κατασκευή ενόχων ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς για να τίθενται σε αργία ή και να οδηγούνται σε απόλυση.
Η ΟΛΜΕ, τέλος καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να καταδικάσει χωρίς καθυστέρηση αυτή την αντιδημοκρατική εκτροπή της Διευθύντριας ΔΔΕ Λακωνίας, λαμβάνοντας και τα απαραίτητα μέτρα, διαφορετικά θα είναι και αυτή συνένοχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου