Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ''ΚΑΤΙΟΥΣΑ'' ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !!! [ video ]



Η συνέντευξη δόθηκε πριν από μερικές βδομάδες στην Πάτρα, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, από τα καιρικά φαινόμενα που βαφτίζονται ακραία και πήραν και ένα αρχαιοπρεπές όνομα, για να τα θυμόμαστε. Όπως''φαινόμενο'' είναι κι ο Κώστας Πελετίδης για τους αντιπάλους του, που ψάχνουν μάταια τρόπο να τον αντιμετωπίσουν πολιτικά. 


Μας μίλησε ανοιχτά για όλα. Και δύσκολα βρίσκει κανείς καλύτερο συνομιλητή από τον Κ. Πελετίδη. Για τα όριαμιας κόκκινης Δημοτικής Αρχής σε εχθρικό περιβάλλον. Για όσα πέτυχε αυτή η Δημοτική Αρχή στο σημερινό ασφυκτικό πλαίσιο.
Για το συνήθη διαχωρισμό που επιχειρούν να κάνουν κάτι ανάμεσα στον Πελετίδη ως πρόσωπο και το κόμμα του. Για το αποτεφρωτήριο, για τη λάσπη της αντιπολίτευσης, το θαλάσσιο μέτωπο, για τα ειδικά ζητήματα της πόλης και τα μεγάλα θέματα που απασχολούν όλο τον εργαζόμενο λαό. Ακόμα και για την''ιδιαιτερότητα'' που έχουν οι κομμουνιστές γιατροί και την επαφή τους με το λαό της Πάτρας.
Η συνέχεια στα βίντεο που ακολουθούν, των οποίων η ανάλυση κι η ευκρίνεια, είναι αντιστρόφως ανάλογη με την ανάλυση και την ευκρίνεια των θέσεων του Δημάρχου… 

Κατιούσα


https://patrinaki.blogspot.com/2018/11/video_45.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου