Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Κριτικό και πληροφορακό σχόλιο της Παρέμβασης ΕΔΣΝΑ - Η πλέον αποστομωτική απάντηση στα Καραγκιοζάκια του Δυτικού Μετώπου (Συριζο-ΛΑΕτζηδο-ΠΡΩΣΥΝΑΤειοι): Το απόλυτο ξεβράκωμά σας!!! Σταματήστε να δουλεύετε τους κατοίκους της Δ. Αττικής θολώνοντας τα νερά για τις τεράστιες ευθύνες σας, τσαρλατάνοι μπαχαλάκηδες!!!

παρέμβαση ΕΔΣΝΑ

Τι κλαψουρίζετε ψευδολόγοι, υποκριτές και οπορτουνιστές για τη μονάδα Διαχείρισης Απορριμμάτων της Αθήνας στον Ασπρόπυργο; Αυτή είναι η αποκεντρωμένη Διαχείριση (αντί της σωστής των Αποκεντρωμένων Δράσεων) σε όλο της το μεγαλείο: Κάθε Δήμος τη δική του μονάδα όπου μπορεί βάσει του Χωροταξικού! Το καλοκαίρι του ΄14 δεν ασχοληθήκατε με το Χωροταξικό αλλά... με το γήπεδο της ΑΕΚ! Το ίδιο με τον ΕΣΔΑ (Εθνικός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων) που σαν παρακρατικός μηχανισμός συνδημιουργήσατε και, μάλιστα, το επικαλείστε  με υπερηφάνια!
Λοιπόν, χωρίς αλλαγή Χωροταξικού οι μονάδες Απορριμμάτωνν και οι ΧΥΤΑ/ΧΥΤΥ θα πηγαίνουν  εκεί που προβλέπεται - κυρίως στη Δ. Αττική! Σας το λέγαμε από το 2010 τσιράκια (αντικειμενικά) των μικρών και μεγάλων εργολάβων! 

Αρχηψευταράδες,


τεράστια η ευθύνη σας για το μπάχαλο με τα σκουπίδια στην Αττική, για την ιδιωτικοποίηση της όλης Αλλυσίδας Απορριμμάτων και για το τεράστιο κόστος ανά τόνο που φέρνει η μπαχαλοποίηση που εσείς πυροδοτήσατε!!!

Παρέμβαση ΕΔΣΝΑ 

https://paremvasiedsna.blogspot.com/2018/11/blog-post_92.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου