Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την καθαρίστρια από τον Βόλο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την καθαρίστρια από τον Βόλο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ δείχνει τη στήριξή του στην καθαρίστρια από τον Βόλο που πλαστογράφησε το απολυτήριο Δημοτικού και καλεί όλους τους εργαζόμενους στους δήμους να πάρουν μαζικά μέρος στη Παράσταση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης την Παρασκευή (23/11) στις 3:00 το μεσημέρι. 


Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ απαιτεί την άμεση αποφυλάκιση τη καθαρίστριας η οποία όπως αναφέρει «πρόσφερε τις υπηρεσίες της επί 20 χρόνια σε παιδικό σταθμό του Βόλου και η οποία καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη διότι εργαζόταν με ''πλαστό απολυτήριο'' δημοτικού. Η συνάδελφος ήταν απόφοιτη της Ε΄ δημοτικού και όχι της ΣΤ΄».

«Τη στιγμή που άλλες ακόμα πιο καραμπινάτες οικονομικές υποθέσεις εκκρεμούν ζημιώνοντας το δημόσιο κατά εκατομμύρια ευρώ, το κράτος και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη καταδικάζουν και φυλακίζουν μια εργαζόμενη γυναίκα. Αποδεικνύεται ότι η αστική δικαιοσύνη μόνο τυφλή δεν είναι, εξοντώνει τους εργαζόμενους και αφήνει στο απυρόβλητο τους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες. 
Η συνάδελφος ούτε έκλεβε, ούτε καταχράστηκε δημόσια χρήματα. Τα δούλευε και τα δούλευε σκληρά.
Το ΣΥΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΚΚΗΣ απαιτεί να τερματίσει τώρα ο Γολγοθάς της συναδέλφου, άμεσα να αποφυλακιστεί και να γυρίσει στη δουλειά της» αναφέρει το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ στην ανακοίνωσή του. 


https://www.zougla.gr/greece/article/sigentrosi-diamartirias-gia-tin-ka8aristria-apo-ton-volo-sto-ipourgio-dikeosinis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου