Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

(Μαζί, όμως, σαν τις δυο όψεις ενός νομίσματος! Σκοπός μέσα από τις λεκτικές κοντρίτσες είναι να τσιμπάς για... χάρη της τσέπης του Χατζηνικολάου! Όλα τα άλλα... παρλαπίπες)! Δυο δημοσιογράφοι (Μπογιόπουλος - Παπαπαναγιώτου), δυο κόσμοι (Ηχητικό)

Για την πολιτική και επαγγελματική διαδρομή του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας και δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περισσότερο. Το πώς δηλαδή ξεκίνησε σαν μέλος της «ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος» και εξελίχθηκε σε έναν δημοσιολόγου του οποίου οι απόψεις ελάχιστα διαφέρουν απ’ αυτές του Τζήμερου.

Το παρακάτω ηχητικό, αν και είναι αρκετά μεγάλο σε διάρκεια, (κρατάει λεπτά) αξίζει να το παρακολουθήσετε. Σ’ αυτό υπάρχει μια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ Μ. Παπαπαναγιώτου και Νίκου Μπογιόπουλου η οποία έγινε στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή που συμπαρουσιάζουν στον Realfm.

Στην κυριολεξία ακούμε δυο δημοσιογράφους, με εντελώς αντίθετο οπτικό πεδίο ο καθένας να υπερασπίζονται δυο διαμετρικά αντίθετα πολιτικά συστήματα.
Εχουμε δυο δημοσιογράφους, δυο κόσμους, που λέει και ο τίτλος της ανάρτησης μας.

Η μάταιη προσπάθεια του Μ. Παπαπαναγιώτου να υπερασπίσει το σάπιο και διεφθαρμένο καπιταλιστικό σύστημα, συναντά τον τεκμηριωμένο και χειμαρρώδεις θα λέγαμε, λόγο του Ν. Μπογιόπουλου, ο οποίος επικαλούμενος αναμφισβήτητα στοιχεία, δείχνει γιατί πρέπει αυτό το απάνθρωπο και βάρβαρο για τα λαϊκά στρώματα καθεστώς να ανατραπεί. 


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/09/blog-post_33.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου