Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

(Χωρίς σχόλια)! Οι τραγελαφικοί ισχυρισμοί του εκπαιδευτικού που έκλεψε τα «πρώτα βήματα του ανθρώπου»

Οι τραγελαφικοί ισχυρισμοί του εκπαιδευτικού που έκλεψε τα «πρώτα βήματα του ανθρώπου»
Για να διακομίσει το σπίτι του έκλεψε τα απολιθώματα βημάτων του προγόνου του ανθρώπου ηλικίας 5,7 εκατομμυρίων ετών από την Κίσσαμο!
Αυτό ισχυρίστηκε ο Χανιώτης εκπαιδευτικός που κατηγορείται για την απίστευτη κλοπή. Συγκεκριμένα φέρεται να υποστήριξε ότι τα είχε βρει μαζί με τη σύζυγό του πριν από τέσσερα χρόνια καθώς έψαχνε για κοχύλια και πετραδάκια. Επειδή τους άρεσαν, τα πήραν και διακόσμησαν το σπίτι τους. 

Ο ίδιος λέει ότι «δεν είχε ιδέα για το τι πρόκειται. Ότι τα είχε βάλει στο τζάκι και στο καλοριφέρ του σπιτιού του στην Κίσσαμο και τα πήρε μαζί του στη Μακεδονία, γιατί είναι σε διάσταση με τη σύζυγό του, συζεί με μία άλλη γυναίκα και είχε κάνει αίτηση για απόσπαση στη συμπρωτεύουσα». 
Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η εν διαστάσει δηλαδή σύζυγός του, έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, για να τον μπλέξει, επειδή δεν έχουν καλές σχέσεις. 
«Ήταν καλοκαίρι πριν περίπου τέσσερα χρόνια. Δεν τα ξεκολλήσαμε. Εμείς τα βρήκαμε με τη σύζυγό μου και τα πήραμε, γιατί μας άρεσαν. Ο χώρος ήταν αφύλακτος. Εάν ήταν τόσο σημαντικά, γιατί δεν προστατευόταν ο χώρος; Ορκίζομαι στα παιδιά μου ότι λέω αλήθεια. Θα μπλέξω άδικα και πρέπει να βγάλω τη ρετσινιά από πάνω μου» είπε στην εφημερίδα Πατρίδα. 
http://tvxs.gr/news/ellada/ithela-na-diakosmiso-spiti-moy-leei-o-ekpaideytikos-poy-eklepse-ta-bimata-toy-protoy-ant 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου