Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

(Τιμή μας να μας την πέφτει η... sibilla του αμετανόητου πασοκισμού που διέπραξε το πιο ανήθικο έγκλημα στην ιστορία του νεοελληνκού έθνους: έστειλε τον Οτσαλάν στα τουρκικά μπουντρούμια)! H στροφή της ΛαΕ υπέρ Συρίας & Ρωσίας δέχεται επιθέσεις από ΣΕΚ κι εθνομηδενιστική τάση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ...



Στις 18 Μάρτη του 2017 το γλέντησε με τα ΝΑΤΟϊκά καθάρματα του FSA και τα συντρόφια του ΚΕΕΡΦΑ για να πέσει ο Άσαντ...Θα είναι η τελευταία φορά που ο Λαφαζάνης θα συμμετέχει σε πανηγύρια των ΝΑΤΟϊκών φονιάδων στην Ελλάδα; Το ευχόμαστε!
 
Η στράτευση της ΛαΕ υπέρ της "αραβικής άνοιξης made in USA"αποτελεί συνέχεια της πολιτικής του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα το τμήμα διεθνών σχέσεων είχε επικεφαλή τον Ήσυχο, φανατικά υπέρμαχο της πτώσης του "δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ" (γράφαμε: Ξεχάσατε τον κύριο Κωνσταντίνο Ηρακλή Ήσυχομέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνου για την Εξωτερική Πολιτική και την Άμυνα, μετέπειτα αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας στην κυβέρνηση Τσίπρα και σήμερα κεντρικό στέλεχος της ΛαΕ;).
Μέχρι προσφάτως αυτή η εμμονή της ΛαΕ υπέρ της αμερικανοΝΑΤΟϊκής πολιτικής στη Μέση Ανατολή βρήκε και τον Λαφαζάνη να πανηγυρίζει με τα κτήνη του FSA στην...
πλατεία Συντάγματος (γράφαμε: Στις 18 Μάρτη του 2017 το γλέντησε με τα ΝΑΤΟϊκά καθάρματα του FSA και τα συντρόφια του ΚΕΕΡΦΑ για να πέσει ο Άσαντ: Τι γιόρταζε εναντίον του Άσαντ, μαζί με τα αποβράσματα των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων;άραγε σκοπεύει η ΛαΕ να πάρει έστω τώρα αποστάσεις από την ιμπεριαλιστική "αριστερά";).
Μόλις προχθές η iskra για πρώτη φορά πήρε μια θέση υπέρ του Άσαντ, ως τώρα "αιμοσταγής δικτάτορας" και το επισημάναμε: Εκεί στην iskra (ΛαΕ)... ο Θανάσης Κούρκουλας & σια έμαθαν την "ιστορική" δήλωση Άσαντ;
Ταυτόχρονα ξεκίνησαν κι οι επιθέσεις από τους "δικαιωματικούς", το γνωστό πρακτορείο ΣΕ, την ελληνόφοβη και φιλοαμερικάνικη τάση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κωνσταντίνου) κι όσους συμπορεύονται μαζί με τη ΛαΕ στην καταπάτηση του City Plaza, τα "δικαιώματα" των ομοφυλοφίλων, τους συνεργάτες του FSA (τρομοκράτες δολοφόνοι του Συριακού λαού), τους υπέρμαχους των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών. Ο τίτλος ανάρτησης του "Οδόφραγμα κριτικής, ανέργων και φτωχών" μας δίνει μια "γεύση" από ότι επακολουθήσει αν πραγματικά η ΛαΕ αλλάξει θέσεις κι απογαλακτιστεί από τη ΝΑΤΟϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο Συριακό: (Η Ίσκρα για άλλη μια φορά άκριτος πομπός αναμετάδοσης προπαγάνδας του ρωσικού ιμπεριαλισμού! Η αριστερά ποτέ δεν έδειχνε προτίμηση σε φονιάδες λαών! Ποιός είναι ο σκοπός και ο ρόλος του ρωσικού ιμπεριαλιστικού στρατού τόσο μακριά από την πατρίδα του; Μήπως... διεθνιστικός);).
Αναμένοντας την καταγγελία των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών από τη ΛαΕ... κι έτοιμοι να χαιρετίσουμε και να στηρίξουμε τη γενναία αλλαγή θέσης και ταύτισης με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Συριακού λαού!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2017/09/h.html#more


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου