Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Συγκέντρωση αντιεξουσιαστών έξω από το σπίτι του Κοντονή

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης αντιεξουσιαστές φωνάζοντας συνθήματα και πετώντας φέιγ βολάν.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου «η παρέμβαση με πανό, τρικακια, συνθήματα έξω από το σπίτι του υπουργού δικαιοσύνης έγινε σε ένδειξη αλληλεγγύης στις κινητοποιήσεις των κρατουμένων στις περισσότερες φυλακές της χώρας που γίνονται σχετικά με το νέο νομοσχεδιο για τις φυλακές».
Στη συνέχεια αποχώρησαν ειρηνικά με πορεία προς την πλατεία Συντάγματος, ενώ μεγάλη ήταν η κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων.
http://www.aftodioikisi.gr/koinonia/sigkentrosi-antiexousiaston-exo-apo-spiti-tou-kontoni/

1 σχόλιο:

  1. Μόνο που έγινε Συζήτηση για την "Τουρκική Ενωση" ... Των Αμερικανών Στην Βουλή Της Χώρας διαμέσου Της Εσωτερικοφασιστικής ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΩΝ "ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΤΗΣ "ΝΕΟ"ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΕ ΣΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΜΑΙ!!!

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ" ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ Führer ΜΕΤΑ ΤΗΝ ... ΝΙΚΗ ΤΟΥ!!!

    ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΥΠΑΤΣΙΔΕΣ: ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Führer ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΞΕΧΥΛΙΣΑΝ!!! Ο ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΝΑΖΙΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΈΧΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΆΣ ΤΗΣ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΙΑ!!! ΑΛΛΟΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ/ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΈΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ .... που Εμείς ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΑΙ!!!


    Ο Κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή