Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

Αποκτήνωση)! «Έκανα ευθανασία στο σκυλί μου γιατί ήταν ψυχοπαθές»―'Εκανα ευθανασία στον υγιή σκύλο μου επειδή ήταν ψυχοπαθής όπως και εγώ, ανακοινώνει η Νεκταρία Μπαρμπαγιάννη και ισχυριζόμενη πως θα είναι «πάντα στην καρδιά» της φωτογραφίζεται με γάτα, επειδή είναι φιλόζωη.
Όταν είδε ότι δεν τη συμπονούμε για το πένθος μα δίχως μεταμέλεια έσβησε τη φωτογραφία του Ρίκι και κατέβασε (ή έκανε για λίγους) την επίμαχη δήλωση. Χωρίς μεταμέλεια όμως όπως φαίνεται από τις επόμενες αναρτήσεις.

Αυτό δεν τιμωρείται;  Ποιος κτηνίατρος το διέπραξε; Και πώς προστατεύονται τα ζώα από τέτοιες ενέργειες και από την όποια διάγνωση θα ισχυριστεί αύριο ο δολοφόνος γιατρός;
________ Υπάρχουν φιλοζωικές, υπάρχουν άλλοι που θα πρόσφεραν αγάπη στο Ρίκι. Το ζώο που δε μας κάνει, αν δεν έχουμε τα μυαλά να βρούμε τα αίτια της συμπεριφοράς του, δεν το πετάμε στα σκουπίδια, δεν το σκοτώνουμε, δεν το εγκαταλείπουμε. Γι αυτό είμαστε όλη του η ζωή κι όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό δε θα έπρεπε να έχει ζώα στην προστασία του.

Προσθέτω
Δυστυχώς το περιστατικό είναι αληθινό κι όχι προσπάθεια εντυπωσιασμού ή 'πλάκας'. Της έχουν κάνει μήνυση (διώκεται αυτεπάγκελτα).Read more: http://daphnechronopoulou.blogspot.com/2017/09/blog-post.html#ixzz4sj4i8yC31 σχόλιο:

 1. Το περιστατικό είναι αληθινό κι επειδή για κάποιο λόγο βλέπω (πάλι μετά από χρόνια) επισκεψιμότητα για το θέμα σκέφτηκα να ενημερώσω ενδιαφερόμενους ότι η ιστορία δεν έκλεισε.
  Ίσα -ίσα η δολοφόνος έχει μαζέψει σχόλια και αναρτήσεις και ως σήμερα (2019) ταλαιπωρεί με οχλήσεις τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να μηνυθούμε όσοι κοινοποιήσαμε (όσα η ίδια έλεγε παίζοντας το θύμα μάλιστα επειδή τάχα το σκυλί τη δάγκωσε).
  Για όσους απλώς κοινοποιούμε όσα είπε δεν τίθεται θέμα ποινής βεβαίως.
  Κάποιοι που της έγραψαν απειλές πιθανόν να έχουν προβληματάκια.

  Ωστόσο το έγκλημα έγινε. Η γυναίκα αυτή έχει σκοτώσει μάλιστα κι άλλο σκυλί της.
  Μόνο οι φιλοζωικές μπορούν να βγάλουν άκρη. Εμείς ως bloggers απλώς δημοσιοποιούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή